„Liepų alėjos vakarai“ subūrė roko baladžių mylėtojus

Karštą trečiadienio vasaros vakarą Pažaislyje „Liepų alėjos vakaruose“ skambėjo akustinė žinomų atlikėjų programa, kuri prikaustė visų roko baladžių gerbėjų dėmesį. Išskirtinė vieta su vaizdu į Pažaislio vienuolyną, nepaliko kauniečių abejingų.

Antrą kartą iš eilės festivalyje mielai sutiko savo pasirodymus atlikti Česlovas Gabalis ir Jeronimas Milius - garsūs ir mylimi dainininkai, kurie savo išskirtinumu pakerėjo Lietuvos klausytojus. „Mes tradiciškai turime gerą orą ir puikią atmosferą, mėgaukitės!“, –  koncerto pradžioje teigė atlikėjas J. Milius.

Didžiulę charizmą ir sceninę patirtį turintys atlikėjai pakvietė į muzikos oazę, kurioje akustiškai skambėjo žinomos pop ir roko baladės. Taip pat scenoje fortepijonu skambino Feliksas Zakrevskis.

Koncertas – geros muzikos mylėtojams

Dainininkai būdami scenoje nestokojo geros nuotaikos, ypač dėl karšto vasaros oro, nes temperatūra scenoje buvo pasiekus beveik 40 laipsnių karštį. ,,Mes norėtume būti su šortais ir su nuo saulės akiniais. Todėl mes jums truputi pavydime“, –  su publika šmaikštavo dainininkai. Atlikėjai atidžiai rinko kūrinių programą, todėl geriausi visų laikų hitai - Rodas Stewartas, Stingas, „Scorpions“, Bryanas Adamsas, U2, „Queen“, „Bon Jovi“, „Whitesnake“ - išties suteikė malonumą geros muzikos mylėtojams. O festivalio kūrinių pasirinkimą nemažai lėmė ir dainininkų balso tembro panašumas.

Pilnutėlėje Pažaislio karietų aikštėje antrą kartą koncerte dalyvavusi kaunietė Ieva teigia, kad koncertas ir jo metu vyraujanti emocija yra nepakartojama. „Praeitais metais taip pat teko dalyvauti roko baladžių koncerte, mane taip sužavėjo, jog nusprendžiau dalyvauti antrąsyk. Pažaislio vienuolyno aplinka nuostabi, o vakaras nepakartojamas“, – su šypsena teigė pašnekovė.

Koncertais džiugins iki pat rudens

Geros muzikos ekspertai „Bardai“ kultūros projektų vadovės Alinos Semionovos teigimu, šio vakaro koncertas yra išties ypatingas. „Programa roko baladės, kurias atlieka balsingieji dainininkai, jau ne pirmą kartą suskamba mūsų koncertų cikle. Bet jie išties turi kuo nustebinti, nes renginio programa yra atnaujinta savo skambesiu, naujom dainom, kurios tikrai pavertė vakarą turiningu“, –  įspūdžiais dalijosi renginio organizatorė.

Koncertų ciklas „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ kvies kauniečius praleisti šiokiadienių vakarus su muzika iki pat rugsėjo pradžios. „Rugsėjo 4 dieną mes pabaigsime koncertų ciklą 9-tuoju pasirodymu, kuris taip pat vyks Pažaislio karietų aikštėje“, – teigė A. Semionova.

Renginio organizatoriai - geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ ir svetingumo kompleksas „Monte Pacis“ kviečia visus pajusti vasaros gamtos ramybę ir pasinerti į nuostabią muzikos kelionę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių