Mados šou „Apkalbos“ kviečia pamatyti naujų veidų

  • Teksto dydis:

Smalsu, kokių mados pokštų  ir interpretacijų gali pasiūlyti jaunųjų dizainerių karta? Norisi pamatyti kažką naujo, netikėto ir įdomaus?  Gegužės 9-ąją mados aistruolius į Kauną kviečia šou „Apkalbos“, kuriame savo kolekcijas pristatys dvi dešimtys jaunųjų dizainerių.

Kauno kolegijos Justino Vienožinskio menų fakulteto iniciatyva organizuojamas renginys spėjo užimti aiškią poziciją Lietuvos mados žemėlapyje  – šou organizuojamas jau šešioliktus metus iš eilės. Nekonkursinis renginys, vyksianti naktiniame klube „Combo“ (Raudondvario pl. 107), suteikia progą jauniesiems dizaineriams pristatyti savo kūrybą viešai, o mados gerbėjams  –  apsvarstyti  intriguojančius reginius. Didžioji dauguma jaunųjų kūrėjų – iš Lietuvos. Prie jaunųjų  menininkų desanto ketina prisijungti kūrėjai iš Prancūzijos, Kipro ir Latvijos.

Senas tradicijas turintis mados šou pirmuosius žingsnius mados pasaulyje padėjo žengti ne vienam žinomam Lietuvos dizaineriui. Renginio organizatoriai pabrėžia, kad pristatomos kolekcijos apima ne tik konceptualiąją madą, tačiau dalis modelių visada gali žygiuoti tiesiai į gatves.


Šiame straipsnyje: apkalbosmadamados šou

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių