„Millennium 2000 Fest“ sulaukė labai didelio susidomėjimo: liko tik mėnuo

  • Teksto dydis:

Iki itin didelio susidomėjimo sulaukusio festivalio „Millennium 2000 Fest“ „Žalgirio“ arenoje lieka tik vienas mėnuo.

Kaip pranešė organizatoriai, jau dabar yra parduota 10 tūkst. bilietų ir tai yra rekordinis skaičius šiam vienos nakties festivaliui, vyksiančiam kovo 28-tąją.

Praėjusiais metais „Millennium 2000 Fest“ koncerte susirinko 8000 lankytojų. Festivalio pagrindinis atlikėjas André Tanneberger, dar žinomas kaip ATB, bei kiti nakties atlikėjai nepaliko abejingų.

Pirmasis festivalis parodė, kad Lietuvoje yra labai daug 2000-ųjų šokių muzikos gerbėjų, todėl į Lietuvą pakviesti itin didelio kalibro atlikėjai.


Šiais metais „Žalgirio“ arenos scenoje pasirodys net keturios pasaulinės žvaigždės. Pagrindinis festivalio atlikėjas – Gigi D‘Agostino.

Amsterdame gyvenantis Luigino Celestino di Agostino, geriausiai žinomas kaip Gigi D'Agostino, yra itin didelio masto žvaigždė, turinti daugiau nei keturis pasaulinius hitus, iš kurių vieno peržiūros „Youtube“ kanale siekia daugiau nei 200 milijonų.

Be „L'amour toujours“ dainos neapsieina nei vienas žymus pasaulio festivalis, o Gigi kūrinius remiksuoja garsiausi planetos didžėjai. 


Dar viena įdomi detalė, kad paskutinę savo dainą „In My Mind“ Gigi D'Agostino išleido su Vokietijoje gyvenančiu Lietuviu  Dynoro.


Be Gigi D'Agostino festivalyje pasirodys dar trys tų laikų grupės, garsėjančios lietuviams gerai žinomais hitais: Didžiosios Britanijos grupė „Groove Coverage“, grupė „Sylver“ ir atlikėja „Alice DJ“.


 


 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

NAKTIS

NAKTIS portretas
Niekas manęs neatlieka, tai nakties ATLIKĖJŲ ir negali būti. Naktis ateina ir praeina, jos atlikti nereikia...

Karolina

Karolina portretas
Būtinai dalyvausiu, nes man labai patinka Gigi, o dar bus ir kitų atlikėjų, net Groove Coverage, šokių muzikos dievaitė, bus nepakartojamas koncertas.

Karolina

Karolina portretas
Būtinai dalyvavusių, nes man labai patinka Gigi, o dar bus ir kitų atlikėjų, net Groove Coverage, šokių muzikos dievaitė, bus nepakartojamas koncertas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių