Pereiti į pagrindinį turinį

Naujoje kartodromo trasoje – garsių meistrų lenktynės

2015-02-09 09:02

Penktadienio vakarą “Vilko kartodromas” Kaune atidarė naują trasą, pavadintą simboliškai – “Pergalė”.

250 metrų ilgio, 6 metrų pločio trasoje, kur integruota pažangiausia laiko matavimo sistema bei važiavimo valdymo sistema su LED šviesoforais, vienas po kito prie kartingų sėdo ir mėgėjai, ir profesionalai. Siekdami naujo rekordo Lietuvos kartingo čempionui Pauliui Paškevičiui ir kitiems profesionalams metė iššūkį garsūs ralio meistrai – Vytautas Švedas, Deividas Jocius, Ramūnas Čapkauskas ir kiti žinomi ekstremalai.

Tačiau žinomam kartingo ir ralio meistrui Karoliui Pakrosniui priklausančio rekordo (25,9 sekundės) kol kas pagerinti nepavyko net ir su naujausiais garsios Prancūzijos kompanijos kartingais "Sodi RT8".

Ekstremalioje šventėje naują trasą, kur vienu metu gali lenktyniauti 12 kartingų, išbandė ir jaunieji kartingo meistrai: čia yra ir aukščiausius saugumo reikalavimus atitinkantys kartingai vaikams su greičio ribotuvais, saugos diržais.

Didelio populiarumo sulaukė ir pirmą kartą viešai Kaune pristatytas dvivietis kartingas "Sodi 2Drive", kurį mielai išbandė tėvai su vaikais bei vyrai su nedrąsiomis merginomis.

Jaunuosius kartingo gerbėjus ekstremalaus sporto įgūdžių čia moko daugiau nei 30 metų patirtį turintis vienas žinomiausių Lietuvos kartingo specialistų bei trenerių Ričardas Paškevičius.

Penktojo “Vilko kartodromo” gimtadienio proga vyko ne tik ekstremalų pasirodymai: šou surengė šokių studijos "Up" komanda, taip pat koncertavo po sėkmingų gastrolių JAV ir D. Britanijoje grįžusi dainininkė Irma Jurgelevičiūtė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų