Pereiti į pagrindinį turinį

„Original Copy“ gerbėjams atsidėkojo koncertu

2016-02-11 11:39

Vakar klube „Nautilus“ kauniečių grupė „Original Copy“ surengė padėkos koncertą savo gerbėjams, palaikiusiems juos TV3 televizijos muzikiniame projekte „X Faktorius“.

„Beprotiškai smagu, kad buvo tiek daug žiūrovų“, – sakė grupės vadybininkė Alina Jonikatė, apgailestavusi, kad visi norintys, deja, tiesiog negalėjo sutilpti į klubą. 

Koncertas, pasak A. Jonikaitės, buvo smagus ir šiltas. Grupė dėkojo gerbėjams už palaikymą, šie – už nemokamą pusantros valandos koncertą.

Po koncerto žiūrovai sakė net nesitikėję, kad nemokamas koncertas bus tokio aukšto lygio. Į renginį buvo pakviesta ir dar viena „X Faktoriaus“ dalyvė – Erika Astrauskaitė.

Kokie artimiausi „Original Copy“ planai? „Nepaleisti sėkmės paukštės, – tvirtino grupės vadybininkė. – Lietuvoje tokios grupės dar nebuvo: šeši solistai, susibūrę į vieną darinį. Daugelio metų įdirbis – sugebėjimas scenoje ne tik dainuoti, bet ir daug judėti. Kiekvienas numeris – kaip spektaklis. „Original Copy“ dėkingi vokalo trenerei Jūratei Miliauskaitei ir choreografei Rugilei Dailidaitei“.

Tai pirmasis padėkos koncertas, dar nepasibaigus muzikiniam projektui.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų