Pereiti į pagrindinį turinį

Padūkusios moterys viešai išpažins savo nuodėmes

2015-11-22 15:28
DMN inf.
Organizatorių nuotr.

"Kitoks teatras" siūlo išbandyti juoko terapiją ir kviečia į pašėlusią komediją – "(Ne) Galiu tylėti, (Ne) Galiu mylėti" (rež. Ričardas Vitkaitis).

Čia susitiks keturios charizmatiškos, krykštaujančios deivės – Gabija Ryškuvienė, Aušra Štukytė, Lina Rastokaitė ir Eglė Mikulionytė, pasiruošusios praskleisti savo gyvenimo istorijas. Į jų šurmulingą ratą įsilies ir  Džiugas Siaurusaitis bei Ramūnas Šimukauskas. Su tokia kompanija juoko seansai – garantuoti!

Jausmų ugnikalniais apipintame spektaklyje keturios skirtingos, patrakusios herojės nuo 25-erių iki 55 metų taps kaip niekad atviros ir atlapos net slapčiausias širdies kertes. Ech, tie santykiai – tikra aukštoji matematika, kvantinė mechanika ir kosmonautika kartu sudėjus! O kur dar moterų iškalbingumas, juk jei per dieną aplanko apie 60 tūkst. minčių, joms būtinai norisi bent dalį (aišku, maksimalią!) išsakyti. O vyrai nekalba ir nesiklauso, nors tu ką. Kartais atrodo lengviau prakalbint mūro sieną! Tad kaip mums vieniems kitus suprasti?! Į pagalbą visada ateis draugės, turinčios patarimų visais gyvenimo atvejais. Spektaklio kūrėjai žada – bus linksma, karšta, intymu, o kartais net siurrealu!

"(Ne) Galiu tylėti (Ne) Galiu mylėti" – tai gyvenimo džiaugsmais, o retkarčiais ir nelauktais spygliais džiazuojanti komedija, sklidina ironijos, juoko, ašarų ir aukščiausios prabos nuoširdumo.

Spektaklis skirtas ne tik save ir taip puikiai pažįstančioms moterims, bet ir dar geriau jas pažinti trokštantiems vyrams. Susitikimo vieta – lapkričio 27 d. 18 val. "Girstučio" rūmuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų