„Pažaislio liepų alėjos vakare“ nuskambėjo naujas A. Kaniavos albumas

Pirmajame „Pažaislio liepų alėjos vakare“ dainuojantis aktorius Andrius Kaniava su grupe (gitaros virtuozas Aleksandras Ten, smuikininkas Tadas Dešukas, būgnininkas Gintas Gascevičius, gitaristas Simonas Navickas ir vokalistė Gintarė Bauerytė) klausytojams pristatė naująjį savo albumą „Ruduo nesibaigiančioj metų alėjoj“.

Karštis neatgrasė žiūrovų nuo šio renginio, priešingai – aikštėje susirinko gausus būrys Andriaus Kaniavos gerbėjų. Atlikėjas koncerto pradžioje džiaugėsi, kad aršios oro sąlygos nesutrukdė susirinkti tokiai didelei žmonių miniai.

A. Kaniava pabrėžė, jog jo albumas turėjo pasiekti viešumą jau praėjusių metų rudenį, tačiau dėl sugriežtintų karantino sąlygų teko atidėti išleidimo datą iki dabar. Naujajame A. Kaniavos albume „Ruduo nesibaigiančioj metų alėjoj“ daugiausia – dainuojamosios poezijos žanro muzikinių kūrinių. Savitu muzikos stiliumi A. Kaniava su grupe sukūrė itin jaukią ir šiltą atmosferą šalia Pažaislio vienuolyno.

Renginyje susirinko įvairaus amžiaus klausytojai, nuo kūdikių iki senjorų.

Klausytoja ir ištikima A. Kaniavos gerbėja Aistė Jakubaitienė sako, kad be galo trykšta džiaugsmu pagaliau galėdama išgirsti naująjį albumą.

„Gera šioje liepų alėjoje šalia Pažaislio vienuolyno ir vėl girdėti savo mėgstamiausią atlikėją. Ypač karantino metu trūko būtent tokių muzikinių pramogų, todėl su šeima nieko nelaukdami įsigijome bilietus ir štai esame čia“, – teigė A. Jakubaitienė.

Žiūrovai mėgavosi gyvos muzikos koncertu po karantino.

Renginyje buvo galima pamatyti žinomų veidų. Jame apsilankė ir buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga su žmona Rasa.

„Naujasis A. Kaniavos albumas tikrai geras, labai nuotaikingos ir įdomios dainos. Visuomet mėgstu apsilankyti Bardų renginiuose, niekada nepabosta klausytis poezijos, kuri virsta muzika“, – sakė A. Veryga.

A. Veryga teigė, kad su žmona jau renkasi į kurį būsimą „Pažaislio liepų alėjos vakarą“ nuvykti.  Jam džiugu, kad jau galima lankytis renginiuose.

Klausytoja Kristina teigė, jog šis A. Kaniavos ir grupės koncertas jai – pirmas.

„Koncertas buvo nuostabus. Atlikėjas bendravo su savo auditorija, nuolatos palaikė gerą nuotaiką, jau nekalbu apie dainas. Jos tarsi sušildė mano širdį, jaučiau kiekvieną žodį“, – sakė ji.

Senjorai Jonas ir Vilija Dartaučiai nepabūgo karšto oro ir teigė esant galimybei apsilanko įvairiuose gyvo garso koncertuose.

„Planuojame apsilankyti ir kituose „Pažaislio liepų alėjos vakaruose“, labiausiai norime išgirsti Kostą Smoriginą“, – teigė J. ir V. Dartaučiai.

Šį vasaros sezoną vyks dar 9 „Pažaislio liepų alėjos vakarai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

L. M.

L. M. portretas
Buvo nuostabu, tikrai vyksiu darkart.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių