„PuntoJazz Palėpėje“ koncertuoja lietuviškasis Joe Cockeris (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Publiką ne kartą stebinęs įdomiu autorinių kūrinių ir užsienyje populiarių dainų muzikiniu išpildymu, Ramūnas Difartas žengia į „PuntoJazz Palėpės“ sceną. Gerai žinomas atlikėjas savo pasirodymu užbaigs gegužę, bet ne ciklą „Punto live“.

Nors su kiekviena diena gauname vis daugiau laisvės, „PuntoJazz Palėpė“ neskuba atverti savo durų. Įvykių neforsuoja ir ištikimiausi muzikinės erdvės bičiuliai. Dauguma jų žino, kad įprastai vasaromis palėpė atostogauja, todėl šį sezoną yra pasiruošę užbaigti virtualiais „Punto live“ koncertais, o rugsėjį, su vyno taure ar kavos puodeliu taisytis prie savo mėgiamiausio stalelio „PuntoJazz Palėpės“ viduje.

„Kokia bebūtų patogi namų vip ložė, pakeisti aplinką norisi visiems. Sulaukiame žmonių laiškų ir užklausų „kada?“, bet visiems jiems atsakome, kad dar teks luktelėti“, – renginių organizatorė Eleonora Sazanskytė melomanams dėkojo už jų ištikimybę ir sparčiai besiplečiančias gretas.

Praėjusią savaitę Arinos koncertą stebėjo rekordiškai didelis skaičius žiūrovų. Nemaža dalis jų savo kompiuterius jungėsi anapus Atlanto. E.Sazanskytė juokavo, kad koncertų ciklą pratęsus iki metų pabaigos, „PuntoJazz Palėpės“ banga nuvilnytų per visą pasaulį.

O kol kas grįžkime atgal į Kauną. Jau šį ketvirtadienį, čia koncertuos profesionalus vokalistas ir gitaristas, autorius ir atlikėjas Ramūnas Difartas. Dainų neskaičiuojančio atlikėjo bagaže – ne vienas autorinis albumas ir dėmesio sulaukusios dainos, tokios kaip „Traukinys“, „Mūsų dienos“, „Bus visaip“.

„Laukia nepamirštamas laikas su lietuviškuoju Joe Cockeriu“, – neturinčius planų ketvirtadienio vakarui, renginių organizatorė E.Sazanskytė prie portalo kauno.diena.lt tradiciškai ragina jungtis 21 val.

R.Difartas – tikrai ne paskutinis koncertų ciklo „Punto live“ atlikėjas. Planuojama, kad kitą savaitę žiūrovai išgirs ABBA projekto dainas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

unchain my heart

unchain my heart portretas
koks cia agzpertas tokia nesamone antrašteje rašo.... ramūnas yr maladiec....tam jis ir \Difartras.... o Joe Cockeris tegul ten ir gyvena 'sweetdream alabama...

Kažkoks, neišbalansuotas

Kažkoks, neišbalansuotas portretas
Skambesys. Daug triukšmo, mažai harmonijos. Ne panašu į Kokerį.

Jonas

Jonas portretas
NUo, kada jau Difartas Džo Kokeris patapo:)ra balsas bent panašus, rašytoja turbūt negirdėjusi Džo KOkerio:) oij negaliu:)
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių