„PuntoJazz Palėpės“ scena – po bliuzo karalienės Arinos kojomis (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

„Punto live“ koncertų ciklas tęsiasi – ketvirtadienį į sceną žengs ir virtualią publiką savo dainomis sveikins Arina. Į „PuntoJazz Palėpę“ ji grįš maždaug po trejų metų pertraukos.

Sportiniai bateliai arba pavojingi aukštakulniai, neretai – basos pėdos. Juodas klasikinis švarkas arba nuo pečių krentančios džinsinio kombinezono petnešos. Pašiaušti plaukai arba nuo gelio blizgantis viršugalvis ir žvilgsnį kaustantis lūpų raudonis – nesvarbu, koks skirtingas bebūtų Arinos įvaizdis, jos balsas, sceninis judesys ir charakteris tas pats.

Klausytojai? Laiko patikrinti, atmintinai žinantys visas dainas ir nauji, jau po pirmųjų akordų ant atlikėjos galvos tupdantys bliuzo karalienės karūną.

„Jei su kai kuriais atlikėjais žiūrovus reikėjo supažindinti, Arinos  pristatyti tikrai nereikia“, –  „PuntoJazz Palėpės“ bičiulė, renginių organizatorė Eleonora Sazanskytė neabejojo, kad dauguma klausytojų į dainininkę norėtų dirstelėti bent akies kampeliu gyvai. Deja, nors sušvelnintas karantinas leido atverti kavinių duris, miestiečiams gerai žinoma muzikinė erdvė neskuba įsileisti svečių. Taip esą bus saugiau ir žiūrovams, ir atlikėjams.

„Turbūt nėra didelio skirtumo, koncertuoti tuščiai ar pustuštei salei. Geriau didesnę auditoriją surinkti virtualiu būdu“, – E.Sazanskytė neabejojo, kad šio ketvirtadienio vakarą Arinos balsas skambės daugelio melomanų kompiuteriuose.

Jau kitą savaitę „PuntoJazz Palėpėje“ virtualų koncertą surengs atlikėjas Ramūnas Difartas. Po jo numatyti dar mažiausiai du pasirodymai.

„Labai toli nežiūrime. Švelnėjant karantino sąlygoms galbūt adaptuosime projektą, kad jis ir toliau išlaikytų savo vertę. O kol kas linkiu gražaus ketvirtadienio koncerto“, – E.Sazanskytė klausytojus kvietė įsileisti muziką į savo namus, o portalo kauno.diena.lt nuorodą tradiciškai spustelėti 21 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
visiems kritikos guru-ką jūs pasiekėt per savo 50 gyvenimo metų?Išmokot komentarus su klaidom rašyt?

SIAUBUI

SIAUBUI portretas
O jums reikia diplomą prieš nosį padėt? O kad moteris ne tik dainuoja, bet dar ir kitur dirba-šaunu.Nepriklauso nuo kokio nors diedo-siaubo. p.s. Arina 7 metus mokėsi muzikos mokykloj ir J.Gruodžio muzikos technikume.

KAUNIEČIAI

KAUNIEČIAI portretas
ARINA -TU ŠAUNUOLĖ
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių