Savaitgalį Kauną drebins Dž. Butkutės ir „OG Version“ koncertai

  • Teksto dydis:

S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome jau šį savaitgalį įvyks finaliniai, gyvos muzikos projekto „Drive In Live“ koncertai. Projektas gimė ir gyvavo Vilniuje, tačiau dėl didelio kauniečių susidomėjimo, organizatoriai sutiko visą infrastruktūrą dar dviems koncertams perkelti į Kauno aerodromą.

Gegužės 7 d., savo gimtajame mieste, koncertą surengs Lietuvos populiariosios muzikos karalienė Džordana Butkutė. Bilietų į jos koncertą Vilniuje prekyboje nebeliko jau per kelias dienas, todėl, tikėtina, kad Kauno publika juos išgraibstys dar greičiau. Džordana koncertuos su visa grupe. O žiūrovų patogumui jau montuojama didžiulė scena bei ekranai, padėsiantys net galinėse eilėse stovintiems automobiliams jaustis „labai arti“.

Ne mažiau įspūdžių reikėtų tikėtis ir gegužės  8-tąją. Kartu su kitais atlikėjais į kaunietiškąją „Drive In Live“ sceną įsiverš ir visą projektą vainikuos Lietuvos trap karalius  „OG Version“. Atlikėjas įžvelgė „drive in“ formato privalumus, nes prieš „paleisdamas“ savo kūrinį į eterį, Dominykas tikrina, kaip daina skamba automobilyje. Tokį testą „OG Version“ atlieka kiekvieną kartą.

Karantino ribojimai švelnėja, tačiau visiškos laisvės tikėtis nereikėtų. Jau dabar aišku, kad šią vasarą nevyks nei muzikos festivaliai, nei bet kokie didesni koncertai. Organizatoriai džiaugiasi, kad pasinaudojo galimybe ir ėmėsi organizuoti kažkada istoriniais tapsiančius koncertus.

Koncertai vyks daug daugiau automobilių talpinančiame Kauno Aleksoto aerodrome, todėl jau vien dėl dvigubo trigubo klausytojų skaičiaus, finaliniai koncertai bus dar efektyvesni nei sostinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas  portretas
Kaunas nera gimtasis Butkutes miestas, tik dabartine gyvenamoji vieta. Ji gime ne Kaune, o Suvalkijos miestelyje.

Taigi ji sakeper tv

Taigi ji sakeper tv portretas
kadkaip bus pencijoj nedainuos, kaip a.a. Paltiniene!

prisirinks

prisirinks portretas
spuoguotu su bmw kibirais-pagrindinis gerbeju kontingentas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių