Šeimų piknikas „Išjunk TV-6“ šiemet vyks naujoje erdvėje

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 4 d., sekmadienį, 18 val. vyks Garliavos sporto ir kultūros centro organizuojamas šeimų piknikas „Išjunk TV-6“.

Šiemet jis pirmą kartą vyks Garliavos Kaimynystės parke (Vytauto g. 132).

Kaip teigia organizatoriai, čia atvykusių lauks įvairios pramogos – pojūčių labirinto kūrimas ir išbandymas, išmanioji biblioteka, skirta visai šeimai (robotų varžytuvės, kūrybiniai užsiėmimai, stalo žaidimai). „Fluxus labas! Garliava“ edukacinėse - kūrybinėse dirbtuvėse visi norintys galės išbandyti japonų tapybą ir ne tik.

Į kūrybinius užsiėmimus su muilo burbulais ir spalvotais balionais kvies nuotaikingoji Pelytė Mikė. Žiūrovai turės puikią progą išbandyti linksmą edukacinį žaidimą „Palapinė, kelionė ir muzika“, kuris skirtas pažinti lietuviškos muzikos pasaulį. Žaidimas sukurtas vykdant projektą, kurį iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Lietuvos Respublikos kultūros ministerija.

Nuobodžiauti nebus kada! Norintys aktyviai praleisti laiką galės pasportuoti mankštoje, kurią lauke ves profesionalus kūno rengybos treneris. Atvykusių žiūrovų taip pat lauks įvairūs sporto užsiėmimai, smagios rungtys, žaidimai bei kitos staigmenos, prizai ir siurprizai.

21 val. lauks muzikinių projektų grupės „Vitražai“ koncertinė programa. Tradiciškai nuo 22 val. visi žiūrovai bus kviečiami į naktinį kino seansą po atviru dangumi – „GarliaKINAS“, kurio metu bus rodomas filmas, skirtas visai šeimai „Dagas iš akmens amžiaus“.

Organizatoriai primena nepamiršti atsinešti pledų, karštos arbatos ir geros nuotaikos! Renginio metu vartoti alkoholį yra griežtai draudžiama, už vaikų saugumą renginio metu parke atsakingi tėvai/ globėjai. Renginio metu bus filmuojama ir fotografuojama.

Įėjimas nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lesley Newberry

Lesley Newberry portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuorodA ,,, >>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Gal kas

Gal kas portretas
galėtų pasakyt, kodėl šis renginys vadinasi "Išjunk TV-6"?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių