Trečiadienio vakarą kauniečiai mėgavosi A. Kaniavos kūryba

Trečiadienio vakarą Pažaislio vienuolyno karietų aikštėje vėl skambėjo muzika. Šįkart penktus metus organizuojamas koncertų ciklo „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ surengtas koncertas sukvietė ištikimiausius amžinai jauno Andriaus Kaniavos gerbėjus.

Dainuojantis aktorius ir dainų kūrėjas su scenos bičiuliais – gitaros virtuozu Aleksandru Ten ir akordeonininku Nerijumi Bakula kauniečiams padovanojo dar vieną magišką vakarą. Išreiškęs padėką savo kolegoms, kurie, kaip sakė dainų kūrėjas, jau 20 metų saugo jį, toliau žiūrovus džiugino populiariausiais, gerbėjų širdis jau spėjusiais užkariauti kūriniais.

Dainininkas nestokojo geros nuotaikos ir susirinkusius kauniečius linksmino net tik su humoru parašytais dainų tekstais, bet ir gyvenimiškomis muzikantų istorijomis. Prisiminimas apie koncertavimą tik  keliems susirinkusiems, žiūrovus ne tik prajuokino, bet ir įkvėpė atlikėją palaikyti garsiais plojimais. Buvo atlikta daina „Gandrai“, kuri, kaip papasakojo atlikėjas, kurį laiką buvo išimta iš jo repertuaro, tačiau dabar pats metas ją prisiminti.

„Moteris yra laisvė. Viskas, kas blogiausia, yra be moters“, – kalbėdamas apie tai, kam dauguma dainų yra sukurta, mąstė Andrius.

Pasirodymą papuošė savo, o vėliau kartu su A. Kaniava pora kūrinių atlikusi vakaro viešnia Giedrė Kilčiauskienė. A. Kaniavos pristatyta kaip geriausia Lietuvos atlikėja, universaliu talentu ir balsu apdovanota G. Kilčiauskienė pirmą kartą duetu su aktoriumi pasirodė nacionalinio bardų festivalio „Purpurinis vakaras“ scenoje. Publikos simpatijų sulaukęs duetas klausytojams šį vakarą pasirodė trečią kartą. Kartu atlikta viena populiariausių A. Kaniavos dainų „Pavasario vėjas“ turėjo užbaigti pasirodymą, tačiau pakilę iš savo vietų žiūrovai dar gavo paskutinę šio vakaro dovaną – legendinę Virgio Stakėno parašytą dainą „Dalia“.

Į koncertus kviečia geros muzikos ekspertai, „Bardai LT” bei svetingumo kompleksas „Monte Pacis". Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje, pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, praturtinti save ir atrasti gerovę muzikoje. Esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus. Prieš koncertus žiūrovai galės pasigrožėti naujausiais "Mercedes-Benz" modeliais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

wc

wc portretas
nuo jo balselio vidurius leidžia

Žiūrovas

Žiūrovas portretas
Buvom renginyje, labai patiko ir puiki atmosfera. Ačiū!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių