„Stonio Show“ laida: Aistė – įkvėpta įkvėpti kitus

Nelaimingas atsitikimas sukaustė kojas, tačiau sielai suteikė sparnus. Susipažinkite, šio trečiadienio pokalbių laidos „Stonio Show“ viešnia – Aistė Krušinskaitė.

„Į savo laidas Algirdas nusprendė kviesti ne žurnalų viršeliuose nuolat šmėžuojančias žvaigždes ir įžymybes, o žmones, kurie savo pavyzdžiais gali įkvėpt keistis ir keisti pasaulį, – paklaustas, ką kitą kartą norėtų pamatyti Algirdo Stonio kėdėje, pirmasis pokalbių laidos „Stonio Show“ herojus, verslininkas, „Kentucky big burger by Bocmanas“ įkūrėjas Karolis Luzgauskas vylėsi, kad jo šeimos bičiulės, buvusios krepšininkės Aistės Krušinskaitės istorija sudomins ir laidos prodiuserius. – Žinote, kai noriu skųstis, kad man blogai ar kas nesiseka, pagalvoju apie Aistę ir susigėstu. Sėdėdama neįgaliojo vežimėlyje ji ne tik verčia kalnus, bet ir motyvuoja kitus žmones.“

Karolio lūkesčiai išsipildė – prieš kelias savaites kiekvieną jaunos moters žodį, tarsi saldainius iš traškančių popierėlių lukšteno „Kentucky big burger by Bocmanas“, kur vyksta „Stonio Show“ laidos filmavimai, svečiai, o jau šį trečiadienį su Aiste galės susipažinti ir portalo kauno.diena.lt skaitytojai.

Būdama 25-erių, apie krepšininkės karjerą svajojusi mergina patyrė stuburo traumą – darydama atsilenkimus lauke, ant lygiagretės, ji krito žemyn iš kelių metrų aukščio. Smūgis buvo lemtingas. Po operacijos ir kūno stiprinimo sekė kitas etapas – susitaikymas ir prisitaikymas. Aistė prisijaukino aplinką ir pamilo save iš naujo, o dabar 31-erių moteris to moko kitus. Pašnekovė sukūrė „Wild&Woolly Leather“ rankdarbių prekinį ženklą ir pardavinėja išskirtinius, pačios pagamintus produktus. Taip pat dalyvauja motyvaciniuose projektuose, „stand-up“ pasirodymuose, patirtimis dalinasi konferencijose ir edukaciniame spektaklyje „Supergalios“. Jei reikia, būna ir reklaminiu veidu.

„Kur pakviečia – ten ir dalyvauju“, – nors Kauną iškeitė į Šventąją, kur aplinka, anot jos, labiau pritaikyta negalią turintiems žmonėms, į pokalbių laidą Aistė atvyko ir mielai sutiko pasikalbėti su Algirdu.

Ar būna akimirkų, kai svyra rankos? Žinoma! Kaip ir kiekvienam mūsų, tačiau Aistė neleidžia savęs užvaldyti liūdesiui. Kaskart, pradėjus trūkti jėgų ar įkvėpimo, ji lenkia pirštus ir skaičiuoja dalykus, kurie ją daro beprotiškai laiminga, o tada juda pirmyn, nes pokyčiai – įkvepia.

„Stiprybės nereikia semtis, o atrasti ir auginti darbu“, – įsitikinusi A.Krušinskaitė.

Pasimatymas su Aiste – šiandien, 19 val. portale kauno.diena.lt, pokalbių laidoje „Stonio Show“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal

gal portretas
butu gaila,bet ,lietuviskuma uzmirses ir pasidaves angliskumui ir rastui ir kalbai,tokius ir skriaudzia.... .

Stkliukas

Stkliukas portretas
Gražus berniukas pedikutis

senelė

senelė portretas
Žmogus stiprus tol, kol tiki savimi.Dvasinės stiprybės tau.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių