Pereiti į pagrindinį turinį

Aktualu: antro etapo kvietimus teikti paraiškas planuojama skelbti 2024-ųjų spalio pradžioje

2024-09-26 05:00
DMN inf.

Artėjant šildymo sezonui būtina laiku pasirūpinti būsto šildymu, todėl verta pasidomėti svarbia informacija apie šiuolaikinius šildymo būdus, jų privalumus bei galimas kompensacijas. Lietuvos energetikos agentūra (LEA) skelbia, kad šių metų spalį atnaujins kvietimus teikti paraiškas kompensacijai gauti įsirengiant šilumos siurblius „oras–vanduo“. Bendrovė „Ecoenergija.lt“ suteikia itin geras išsimokėjimo sąlygas, o pasinaudojus kompensacija galima sutaupyti iki 70 proc. šio šildymo įrengimo kainos.

Partnerio nuotr.

Šildymo sistema „oras–vanduo“ yra modernus ir efektyvus šildymo būdas. Gyventojus naudoti šių šilumos siurblių sistemą skatina jų paprastas įrengimas, valdymas ir priežiūra. Šilumos siurblio darbo principas „trys viename“ leidžia šildyti grindis, radiatorius ir tiekti karštą vandenį. Įrangą galima reguliuoti nuotoliu, kas labai patogu dažnai išvykstantiems, skubantiems. Ši šildymo sistema namus šildo pagal nustatytą pastovią temperatūrą, taigi nereikia niekuo rūpintis.

„Daugelis mūsų klientų sako, net nepagalvoję, kad šildytis gali būti taip paprasta, – teigė „Ecoenergija.lt“ vadovė. – Jie džiaugiasi, kad nereikia jau vasarą rūpintis malkomis, valyti kaminų, o šildantis nėra pelenų, malkų ar briketų įkrovų, temperatūrų šuolių, vos keliais mygtukais galima įjungti / išjungti šildymą ar reguliuoti norimą temperatūrą, nustatyti pastovią šilumą. Ypač džiaugiasi klientai, įsigiję išsimokėtinai, moka nedideles įmokas, o naudojasi moderniu šildymu jau kelis sezonus. Stengiamės, kad išmanus šildymas būtų prieinamas visiems, tad nuolat deriname sąlygas su savo lizingo partneriais, kurie padeda įsigyti prekes geriausiomis išsimokėjimo sąlygomis. Naujas išsimokėjimo būdas per 10 mėnesių be jokio pabrangimo – vienas populiariausių šiandien. Klientui nereikia rūpintis, nes mūsų komanda padeda atlikti vertinimą ir lydi klientą viso proceso metu iki pat kompensacijos išmokos gavimo“.

Primename: paraiškas kompensacijai gauti gali teikti fiziniai asmenys, norintys keisti katilus, kuriems naudoti reikia malkų, granulių, durpių ar pjuvenų briketų, gamtinių dujų, dyzelinio krosnių kuro, akmens anglies ar kito taršaus kuro, į šilumos siurblius „oras–vanduo“. Kompensaciją gali gauti nuosavybės teise valdantys gyvenamąjį namą, sodo namą ar gyvenamosios paskirties butą dviejų butų name. Naujas privalumas yra toks, kad nėra privaloma atsisakyti savo senojo katilo. Tokiu būdu galima turėti alternatyvų šildymą ir derinti su šildymu „oras–vanduo“.

Kur kreiptis?

Paprastai gyventojams kyla daug klausimų dėl šilumos siurblių „oras–vanduo“ įsigijimo, todėl suteikiama galimybė pasikonsultuoti.

„Kviečiame iš anksto registruotis konsultacijai telefonu +370 670 26 903 arba e. p. [email protected]. Tuomet gyvos konsultacijos metu galėsime individualiai suteikti patarimų pasirenkant šilumos siurblį ir padėti susitvarkyti reikalingus dokumentus kompensacijai gauti.

 

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų