Apie pavojingą kliūtį miesto centre: tuoj tą ženklą vėl kas nors „nukals“

Kauno centre, I. Kanto gatvėje, vairuotojus pasitinka kliūtis. Kelio ženklas pastatytas taip, jog pasukus iš Kęstučio gatvės jo nesimato, todėl prieš akis netikėtai išdygęs ženklas ne tik stabdo eismą, bet ir sukelia avarijos grėsmę.

Vairuotojams trūko kantrybė dėl I. Kanto gatvėje esančios duobės, kuri kartais pažymima kelio ženklu. Problema ta, kad kelio ženklas pastatomas antroje eismo juostoje, o sukant į kairę iš Kęstučio gatvės, tokios kliūties nesimato.

Automobiliai priversti staigiai stoti, bandyti rikiuotis į pirmąją eismo juostą. Taip susidaro spūstys, kyla avarinių situacijų. Be to, vairuotojai tikina, kad ženklas šioje vietoje tai atsiranda, tai dingsta, todėl niekada nežinai, kokia staigmena lauks pasukus iš Kęstučio gatvės.

„I. Kanto gatvėje ženklu pažymėta duobelė. Tačiau jau juokinga darosi, nes turbūt daugiau kaip pusmetį tą ženklą tampo. Gal porą mėnesių nebuvo, o šiomis dienomis vėl išdygo. Tuoj tą ženklą vėl kas nors nukals, nes tikrai niekas iš anksto neįspėja, kad už kampo laukia kliūtis“, – kalbėjo portalo kauno.diena.lt skaitytojas.

Skaitytojo nuotr.

Kauno miesto savivaldybės atstovai tikino, kad I. Kanto gatvėje duobių pasitaiko dėl požeminių komunikacijų. Specialistai viliasi, kad situacija artimiausiu metu pagerės.

„Šioje vietoje susikerta daug komunikacinių tinklų: elektros, lietaus nuotekos, vandentiekio ir nuotekų, karšto vandens, šilumos tinklai, tad surasti iškilusias problemas užtrunka laiko. Stengsimės kuo greičiau išsiaiškinti įgriuvos priežastį ir ją sutvarkyti taip, kad ji neatsinaujintų.

Tačiau jau juokinga darosi, nes turbūt daugiau kaip pusmetį tą ženklą tampo.

Nors atsiradusi įgriuva pažymėta skiriamuoju ženklu, suprantame, kad ši situacija kelia nepatogumų vairuotojams. Atsiprašome už nepatogumus ir prašome būti supratingais“, – kalbėjo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Portalas kauno.diena.lt apie pavojingą ženklą I. Kanto gatvėje rašė dar liepos mėnesį. Tąkart vairuotojai pasakojo, kad dėl netikėtai atsiradusios kliūties jie vos nepadarė avarijos ir nekliudė miesto autobuso. Per daugiau nei keturis mėnesius duobė taip ir nebuvo sutvarkyta, o kelio ženklas vis išlenda prieš vairuotojų akis. Ypač piko metu dėl jo sudėtinga persirikiuoti, dėl to spūstys tik didėja.


Šiame straipsnyje: pavojinga kliūtiskelio ženklaskliūtis vairuotojamsIKanto gatvėskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
PRIDURKAMS IŠ SMIRDANČIO TVARTO.GAL kUPČINSKĄ PRISIMINKIT,KADA KAUNAS BUVO,KAIP PO KARO.UŽTAISYS TĄ DUOBIKĘ,KAD KONSEVATNIKAI SULYSTU Į BŪDĄ.

RJ

RJ portretas
Tokio zenklo nepamatyti gali tik tas, kas ziuri i telefona...

Kirminas

Kirminas portretas
Nuo kada šiukšlė ant kelio tapo ženklu. Gal geri žmonės bando įspėti apie pavojų kelio ruože tokiu būdu. Nes labai sunkiais laikais gyvenam.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių