Pereiti į pagrindinį turinį

Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“?

2009-08-04 01:17
Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“? Ar atsiras vietos vyrams „Moterų alėjoje“?

Intrigos, kunkuliuojančios aistros, nenuspėjami įvykiai ir visa apvainikuojantis žodis „moterys“ - tiek visko ir dar daugiau, anot pirmadienio vakarą pristatyto serialo „Moterų alėja“ kūrėjų, turėtų išvysti LNK žiūrovai.

64 serijos - 64 jausmų dozės

„Moterų alėjos“  režisierius Viktoras Valašinas neabejoja serialo sėkme. „Bus prasmė, bus įvykiai, istorija - tereikia tik žiūrėti, čia ne iš tokių serialų, kurio kelias serijas praleidęs vis tiek susigaudysi, kas vyksta“, - viešbutyje „Daugirdas“ įvykusiame serialo pristatyme šmaikštavo V.Valašinas. Režisierius neslėpė, kad filmuojant 64 serijas, kurios dar ne visos baigtos,  būta visko: ir ašarų, ir juoko, net medicininės pagalbos prireikė, tačiau, anot jo,  rezultatas vertas įdėtų pastangų. „Buvo tikras malonumas dirbti, - teigė viena ryškiausių serialo moterų, legendinė aktorė Olita Dautartaitė, - kolektyvas puikus, o režisieriaus pastabos taiklios ir tikslios.“

Pagrindinio herojaus Miko (akt. Dainius Svobonas) motinos vaidmenį sukūrusi moteris atskleidė, kad serialas žavi savo dinamiškumu ir grakščiu stiliumi.

Viena jauniausių serialo aktorių - „Mis Lietuva'08” Gabrielė Martirosianaitė „Kauno dienai“ pasakojo, kad vaidmuo seriale jai buvo tikras iššūkis.

Mergina prisipažino, kad maloniausia vaidinti -  kartu su „tėčiu“ aktoriumi Dainiumi Svobonu.

Ar pati pagrindinio herojaus Miko dukra prisidės prie moterų pulko, kuriančio intrigas seriale? ,,Taip!“ - net nesuabejojusi valiūkiškai atsako G.Martirosianaitė.

Ekrane - žymiausios Kauno vietos

„Moterų alėjos“ žiūrovai savo ekranuose galės išvysti daugelį žymių Kauno vietų: Pažaislio vienuolyną, Laisvės alėją, Senamiestį.

O.Dautartaitė teigė, kad tai vienas iš malonių serialo ypatumų.

„Filmavomės gražiausiose miesto vietose taip norėdami parodyti, kad Kaunas žavus, gyvas ir turintis savo istoriją. Štai filmavomės prie funikulieriaus, iš kurio, rodos, tuoj ims ir iššoks Kipras Petrauskas“,  - dalijosi įspūdžiais aktorė.

 Vyrai liks nuskriausti?

 Tiek seriale vaidinančių aktorių moterų ir vos keletas vyrų vertė pasidomėti, ar nelieka jie šiek tiek šešėlyje? „Tikrai ne, - šypsojosi O.Dautartaitė,  - seriale vaidinantys vyrai puikiai atsveria visų moterų pulką. Be to, norintys pažinti tą paslaptingą moterų pasaulį vyriškiai turėtų prisėsti arčiau televizoriaus ekranų - „Moterų alėja“ padės geriau perprasti jų psichologiją“,  - intrigavo Sofija seriale virsianti aktorė.

Pasakodamas apie serialo pavadinimą, vienas iš scenarijaus autorių Alvydas Šlepikas teigė, kad jis - puikus įrodymas, kiek daug įtakos pagrindinio herojaus Miko gyvenime daro moterys.

„Kiekviena jį apsupa su savo problemomis, norais, įgeidžiais - taip jis patenka į pačias netikėčiausias situacijas“, - serialo siužeto esmę apibendrino A.Šlepikas. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų