Ar bus užmautas apynasris prie Stoties turgaus cigaretes siūlančioms romėms?

Stoties turgaus prieigose Kaune, Vytauto prospekte, kasdien šmirinėja kelios romų tautybės moterys. Praeiviams jos siūlo pirkti kontrabandinių cigarečių.

 

„Kai tik išsiruošiu apsipirkti į Stoties turgų, beveik visada Vytauto prospekte, prie įėjimo į turgų, užkalbina romės. Jos siūlo pirkti cigarečių. Nežinau kokių, nes nerūkau ir nesiruošiu pirkti. Tačiau man keista, kad moterys taip drąsiai siūlo įsigyti rūkalų, nebijo įkliūti. Jas matau dažnai, todėl abejoju, ar romes policija sulaiko“, - susisiekęs su portalu kauno.diena.lt dar rugsėjo viduryje pasakojo pažįstamas kaunietis.

Man keista, kad moterys taip drąsiai siūlo įsigyti rūkalų, nebijo įkliūti. Jas matau dažnai, todėl abejoju, ar romes policija sulaiko.

Vyras pasiūlė apsilankyti Stoties turgaus prieigose ir pačiam įsitikinti, kad nelegali prekyba rūkalais tikrai vyksta.

Jo žodžiai pasitvirtino. Per pastarąsias dvi savaites tris kartus praėjau Vytauto prospektu šalia turgavietės. Ir visus kartus sulaukiau klausimo, ar reikia cigarečių. Visada jas siūlė ta pati romų tautybės moteris. Tiesa, neįkyriai. Kai kartą atsigręžiau, paklausė: „Ar pirksi?“

Potencialiu pirkėju neapsimetinėjau ir nieko neklausinėjau. Tačiau mačiau, kad klientų atsirasdavo. Su jais rūkalų siūlytoja pakalbėdavo ir nuo Vytauto prospekto šaligatvio pasukdavo link įėjimo į turgavietę. Ten romė tikriausiai jausdavosi saugiau.

Romai cigarečių pirkti siūlo ir Jonavoje. Jie būriuojasi taip pat šalia turgavietės.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienaromėsromų tautybės moteryscigaretėsStoties turgusVytauto prospektas

NAUJAUSI KOMENTARAI

fbv

fbv portretas
kaip kalbininkai lietuviski ,kad juos perkunas lietuviskas,subiaurojo toki grazu vyriska/moteriska varda?

noxci

noxci portretas
GERIAU PAS CIGONES PIRKTI AR RUSISKAS TURGUOSE,NEI PAS VALDZIAGYVIUS PIRKTI PRABANGIAS CIGARETES.IR INVESTUOTI I GYVULIU VALSTYBES GEROVE.

pirkejas

pirkejas portretas
as tai is cigoniu perku, nejau dar ir romka pradejo prekyba ??
VISI KOMENTARAI 92

Galerijos

Daugiau straipsnių