Pereiti į pagrindinį turinį

Ar reklamos katalogai gali būti makulatūra?

2009-08-10 17:16
Ar reklamos katalogai gali būti makulatūra?
Ar reklamos katalogai gali būti makulatūra? / Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Makulatūros supirktuvėms, pasirodo, tinka ne viskas - vienas kaunietis sugalvojęs priduoti į supirktuvę gausybę reklaminių katalogų gavo antausį. Makulatūros supirkėjai pareiškė, kad perdirbti tinka tik knygos ir laikraščiai.

„Nuo vaikystės daug laiko leidau gamtoje, myliu gamtą ir stengiuosi ją saugoti. Rūšiuoju atliekas, nes matau prasmę, - pasakojo kaunietis Adrijus. - Kai nuvežiau apie 50 kilogramų įvairių katalogų į makulatūros supirktuvę lyg antausį gavau. Man pareiškė, kad katalogų nesuperka, tik knygas ir laikraščius.“

Kaunietis tikino, kad ne dėl negautų pinigų skaudu: „Kokie ten pinigai - už kilogramą 7 centai, kuras nuvažiuoti iki supirktuvės daugiau kainuos, tačiau galvojau, kad Lapėse bus mažiau atliekų ir vienu medžiu mažiau nukirs. Juk puslapiai tame kataloge atrodo kaip laikraštinis popierius“, - aiškino Adrijus.

Jis į savo automobilį susikrovė įvairių reklaminių katalogų ir kartu su 8 metų sūnumi šias atliekas išvežė į antrinių atliekų supirktuvę, esančią Taikos prospekte, šalia „Ararato“ kavinės.

„Darbuotoja man paaiškino, kad priima tik laikraščius ir knygas. Į tą pačią supirktuvę makulatūrą atveždavome ir anksčiau, tuomet katalogai tiko, o dabar - ne. Kažin kodėl?“ - neslėpdamas nusivylimo klausė kaunietis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų