Artėja „Kauno sporto apdovanojimai“: kviečiama siūlyti nominantus

  • Teksto dydis:

Kasmetine tradicija tapę „Kauno sporto apdovanojimai“ gruodį jau ketvirtą kartą pagerbs geriausius miesto atletus, komandas, jų trenerius bei sportui nusipelniusias asmenybes. Numatyta 10 skirtingų nominacijų, kurių laureatus rinks kauniečiai drauge su specialiai sudaryta komisija. Organizatoriai šiemet pateikia naujovę: siūlyti apdovanojimų vertus kandidatus kviečiami ir visi kauniečiai.

„Kaunas neabejotinai gali būti laikomas vienu sportiškiausių Lietuvos miestų. Tą įrodo sparčiai tobulėjanti sporto infrastruktūra – atnaujinami stadionai, prasidedančios naujų objektų statybos. Tačiau dar svarbesnis akcentas – mūsų sportininkų pasiekimai. Šie metai taip pat buvo rezultatyvūs, todėl dabar beliko surinkti visus laimėtojus ir garsiai pranešti apie jų pergales, kad metų gale juos įvertintume ir iškilmingai pagerbtume apdovanojimų ceremonijoje“, – kalbėjo Kauno mero pavaduotojas Andrius Palionis.

Kauniečiai kviečiami iki lapkričio 14 dienos teikti kandidatūras, kurie atletai, komandos, treneriai ar sporto renginiai, jų nuomone, yra verti šiųmečių laureatų vardo. Savo pasiūlymus galima siųsti elektroniniu paštu: sporto.skyrius@kaunas.lt.

Šie metai taip pat buvo rezultatyvūs, todėl dabar beliko surinkti visus laimėtojus ir garsiai pranešti apie jų pergales.

„Kauno sporto apdovanojimų“ organizatoriai atnaujino nominacijų sąrašą. Pasak jų, tai leis dar plačiau aprėpti bei įvertinti mūsų miesto sporto bendruomenės nuopelnus.

„Siekiame, kad pretendentų sąrašas būtų kuo platesnis ir jame atsirastų vietos tiek ilgamečiams profesionalams, tiek ir perspektyviam jaunimui, todėl ir iš kauniečių tikimės sulaukti ne tik plačiai žinomų sportininkų kandidatūrų, bet ir į savo šlovės olimpą dar tik kopiančių talentų“, – teigė Kauno miesto savivaldybės Sporto skyriaus vedėjas Mindaugas Šivickas.

„Kauno sporto apdovanojimai 2019“ nominacijų sąrašas:

* Metų sporto renginys;

* Metų jaunasis sportininkas (iki 18 metų);

* Metų jaunoji sportininkė (iki 18 metų);

* Metų sportininkas ar sportininkė su negalia;

* Metų sportininkas;

* Metų sportininkė;

* Metų vyrų komanda;

* Metų moterų komanda;

* Metų treneris ar trenerė;

* Už viso gyvenimo nuopelnus sportui.

Lapkričio gale tradiciškai startuos balsavimas internete. Pretendentus taip pat vertins specialiai suburta komisija. Iškilminga apdovanojimų ceremonija vyks gruodžio 18 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių