Artėjant vasarai Kauno politikai prakalbo apie čiuožyklą

Vargais negalais iš kiemo išvijome ilgai užsibuvusią žiemą, o Kauno valdžia jau kuria naujus planus kitai žiemai. Antradienį miesto politikai nusprendė Kaune kitąmet įrengti atvirą čiuožyklą.

„Nesistebėkite, kad tokius klausimus svarstome, juk roges žiemai ruošti reikia jau vasarą“, – šmaikščiai nusiteikęs kalbėjo meras Andrius Kupčinskas.

Laikina 15x20 metrų dydžio čiuožykla būtų apjuosta apsaugine tvorele. Buvo svarstomos kelios vietos, kuriose ji galėtų būti įrengta: Rotušės ar Sąjungos aikštėje, teritorijoje prie Ąžuolyno parko. Tačiau dėl konkrečios vietos politikai dar neapsisprendė.

„Tokią čiuožyklą būtų galima eksploatuoti visus metus, netgi vasarą, tačiau jos išlaikymas per brangus – per mėnesį komunalinėms išlaidoms padengti reikėtų apie 1 tūkst. litų“, – sakė Kūno kultūros ir sporto skyriaus vyriausiasis specialistas Alvydas Šidlauskas.

Nuspręsta vasarą, kuomet bus perskirstomas miesto biudžetas, numatyti 61 tūkst. litų čiuožyklai įrengti.

Pasimėgauti žiemiškais malonumais ant čiuožyklos kauniečiai galės nuo gruodžio 15 dienos iki vasario 28 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerai

gerai portretas
Gerai, reikia atviros žiuožyklos, jei bus, kauniečiai bus dėkingi

žinot

žinot portretas
čiuožia lai tie politikai toliau nuo mūsų.Lai druskos užperka žiemai, nes gatvės ,kaip čiuožyklos.Dabar jau iš čiuožyklų nori pinigėlių prasukt?

raimundas

raimundas portretas
Kol Jus galvojote, tai jau Marijampoles rojone padedant miesto Merui ir ledo ritulio klubu deka net kaimuose buvo pastatytos čiuožyklos Balsupiuose kur yra 1500 gyventuoju pastatyta nauja čiuožykla su apšvietimais , atitinkanti visus IIHF reikalavimus ir gali būti pravedami čempionatai ,netoli nuo jos už 20 km Igliaukoje taip pat veikia čiuožykla kuria jau prieš 4 metus pasistate ''IGLĖS' ledo ritulio klubas padedamas bendruomenes ir seniūno pastangomis ten vyksta turnyrai treniruojasi jaunimas,vakarais vyksta diskotekos ant ledo jaunimui miestelio ir rajono tai jie sprendziama vaiku prevencijos programa .Marijampoles ledo ritulio klubas kuris dalyvauja NLRL čempionate ir 2012-2013 metu čempionate centro divizione Kaune aplošė Kauno komandas ir laimejo 2 vietą ,jau planuoja kartu su miesto valdzia pastatyti naujus dirbtinio ledo rūmus, jau ruosiamas projektas ,vieta jau paskirta .Ir aš kaip treneris didžiuojos kad treniruoju Marijampoles komanda kur miesto valdzia supranta sportininkus ir jiems padeda darbais o ne žodžiais.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių