Apie vandentiekio avariją prie „Girstučio“: trasa turėjo eiti kiek kitoje vietoje

  • Teksto dydis:

Vakar nemažai vartotojų buvo sustabdytas vandens tiekimas. Tarp jų – „Girstučio“ sporto kompleksas su baseinu.

Taip nutiko, kai statybvietėje atliekant darbus buvo pažeistas vandentiekio vamzdis.

Statybvietėje besidarbavusios bendrovės „Autokausta“ projekto vadovas Audrius Pakėnas portalui kauno.diena.lt teigė, kad vandens tiekimas buvo atnaujintas tos pačios dienos pavakarę – apie 18.30 val.

„Pagal topografinę nuotrauką vandentiekio trasa turėjo eiti kiek kitoje vietoje, ji pati buvo užpilta statybinėmis atliekomis. Dėl įvykio priežasčių vyksta tyrimas“, – aiškino A. Pakėnas.

Anot jo, po įvykio buvo stengiamasi kuo greičiau atnaujinti vandens tiekimą. „Buvo keičiamas daugiau nei penkiasdešimties metų senumo špižinis vamzdis į naują. Šiuo metu statybvietėje paruošiamieji statybos darbai vyksta pagal planą“, – dėstė „Autokaustos“ atstovas.

„Kauno vandenų“ avarinės tarnybos viršininkas Rimas Stunžėnas portalui kauno.diena.lt teigė, kad greta „Girstučio“ baseino bendrovei „Autokausta“ vykdant naujo objekto statybos darbus ir nuslinkus šlaitui, buvo pažeista magistralinė vandentiekio linija.

Gedimo metu vandens netektys – 1,5 tūkst. kub. m.

„Girstučio“ baseino feisbuko puslapyje pranešama, kad šiandien baseinas dirba įprastu režimu. Baseino vadovo komentaro dėl bendrovės patirtų nuostolių dar nesulaukėme.

Primename, kad vandentiekio avarija įvyko vakar perpiet, dėl to kurį laiką vandens tiekimas buvo laikinai nutrauktas Pramonės pr. 9A, 11A, Kovo 11 – osios g. 26.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mikibos

mikibos  portretas
gatavas plana braize , o sudu uzpyle nes i savartyna tingejo ves gruza

specas

specas portretas
nutiesta trasa ten kur reikia, bet geodezistai gerai #pririšo# prie buteliuko sėdėdami tai faktas...

VIETOJE

VIETOJE  portretas
- STATYBININKAI BEKASDAMI SULAUŽĖ VANDENTIEKIO VAMZDĮ, pavadinime parašoma : įvyko vandentiekio avarija, na tipo nuo senatvės pratrūko špižinis vamzdis. Gerai čia Visvaldybėje liejasi reklaminiai spaudos pranešimai. :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių