Pereiti į pagrindinį turinį

B. Vėsaitė per „Ąžuolyno bėgimą“ slėpėsi po medžiu?

2016-04-24 11:55
DMN inf.

Socialdemokratė Birutė Vėsaitė per „Ąžuolyno bėgimą“ elgėsi nesąžiningai. Tokiu viešu kaltinimu Kauno miesto vicemeras Simonas Kairys pasidalijo savo feisbuko paskyroje.

B. Vėsaitė (centre)

„Ąžuolyno bėgimas“ pagal Birutę Vėsaitę. Negražu slėptis po medžiu priešais finišą ir visiems atbėgus, kartu finišuot. Gaila, neturėjau su kuo nufotkint. Juokinga. Gerbiami kolegos politikai, jei jau kur dalyvaujate, tai būkit pavyzdžiu, būkit nuoširdūs, kartu išgyvenkit idėjos, nuotaikos prasmę su kitais dalyviais", – pakomentavo S. Kairys.

Portalo kauno.diena.lt fotografas vienoje bėgimo atkarpoje užfiksavo B. Vėsaitę, tačiau tuo metu ji ėjo. Politikė pradėjo bėgti tik pamačiusi į save atsuktą objektyvą ir paraginta fotografo. 

B. Vėsaitė pripažino pasirinkusi trumpesnį nuotolį, bet dėl to visai nesigėdijanti. „Bėgau 2,5 kilometro, tiek, kiek norėjau ir galėjau. Tegul Kauno vicemeras nekalba nesąmonių. Oras prastas“, – portalui delfi.lt aiškino politikė.

Šiandien Kaune surengtame „Ąžuolyno bėgime“ dalyviai galėjo rinktis 5, 10 ar 15 km trasą. Visi bėgikai, įveikę šias distancijas, gavo po medinį atminimo medalį. Medalį atsiėmė ir B. Vėsaitė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų