Pereiti į pagrindinį turinį

Banditais teisėjus išvadinusi L.Kedienė turės sumokėti baudą

2012-03-21 00:26
Banditais teisėjus išvadinusi L.Kedienė turės sumokėti baudą
Banditais teisėjus išvadinusi L.Kedienė turės sumokėti baudą / Tomo Raginos nuotr.

Utenos rajono apylinkės teismas antradienį pripažino Laimutę Kedienę kalta dėl nepagarbos teismui.

Teismas Garliavos gyventojai skyrė 20 minimalaus gyvenimo lygio (MGL), arba 2600 litų, dydžio baudą. Ją moteris privalės sumokėti per šešis mėnesius nuo nuosprendžio įsiteisėjimo.

Teisėjo Jono Furmanavičiaus ir kaunietės Violetos Naruševičienės nužudymu įtariamo velionio Drąsiaus Kedžio motina L.Kedienė nuteista už tai, kad 2010 metų lapkričio 17 dieną Panevėžio miesto apylinkės teisme, kai buvo paskelbtas sprendimas nutraukti vadinamąją pedofilijos bylą, viešai komentuodama priimtą nutartį, pareiškė: „Jūs matot, nė vieno čia teisėjo nėra, čia banditai trys atėjo, paskaitė nutartį“.

Anksčiau Utenos rajono apylinkės teisme L.Kedienė tvirtino banditais teisėjus pavadinusi spontaniškai, susijaudinusi. Ji teigė išsakiusi kitų prie Panevėžio miesto apylinkės teismo tuo metu susirinkusių žmonių nuomonę apie šio teismo teisėjus.

Nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas apygardos teismui.

„Nesiginu dėl savo žodžių, bet nemanau, kad esu verta tokios baudos. Kiti ne tiek prikalba, o čia iškart tokią sumą priteisė. Šį sprendimą skųsiu“, – portalui 1kaunodiena.lt teigė L.Kedienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų