Pereiti į pagrindinį turinį

Butai Kaune pinga, spėjama - pigs toliau

2009-04-24 18:58
Butai Kaune pinga, spėjama - pigs toliau
Butai Kaune pinga, spėjama - pigs toliau / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Per metus butai Kaune atpigo vidutiniškai 10 procentų, tačiau aruodas.lt skelbimuose galima rasti ir didesnių butams taikomų nuolaidų.

Kaune butų kainos taip pat pastebimai mažėjo nuo praėjusių metų balandžio: pernai tuo pačiu metu vidutiniškai 5000 Lt/kv.m siekusios butų kainos šiemet yra nukritusios iki 3800 Lt/kv.m.

Išanalizavus skelbimuose pateikiamas nuolaidas, matyti, jog pardavėjai per paskutinį mėnesį Kauno mieste esančių butų kainas mažino vidutiniškai 10 proc., nors yra butų, kuriems pritaikyta 25-30 proc. nuolaida.

Kaunodiena.lt publikuojamuose nekilnojamojo turto skelbimuose už 2 kambarių butą Šilainiuose, Rasytės gatvėje pardavėjai prašo 125 tūkst. litų. Butas tvarkingas, su dviem balkonais, be kapitalinio remonto.

Keturių kambarių butas Kalniečiuose, Šiaurės prospekte kainuoja 158 tūkst. litų. Už 2 kambarių suremontuotą butą su virtuvės baldais ir buitine technika Kalniečiuose, Geležinio Vilko gatvėje pardavėjai prašo 147 tūkst. litų.

 

Įrengtas dviejų kambarių butas, esantis Panemunėje, Kiškių gatvėje naujos statybos name parduodamas už 290 tūkst. litų. Bute - autonominis šildymas dujomis, yra internetas, kabelinė televizija, signalizacija, namų kino sistema, plazminis televizorius, šildomos grindys, būstas parduodamas visa buitinė technika.

 

Naujos statybos name Šilainiuose, Mosėdžio gatvės ir Žemaičių plento kampe butai su daline apdaila parduodami už 3 tūkst. už kvadratinį metrą.

„Būstuvos“ kvartale naujai statomame 16 aukštų monolitiniame name butai su daline apdaila parduodami už 3,3 tūkst. litų už kvadratinį metrą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų