Centrinėje Kauno dalyje – troleibusų spūstis

  • Teksto dydis:

Kauniečiai informuoja, jog Vytauto prospekte nusidriekė troleibusų eilė. Prieš 16 val. miestiečiai stebėjo, jog darbininkai jau tvarko kontaktinį tinklą, tačiau eismas vis dar sudėtingas.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai praneša, kad judrioje Kauno vietoje – Vytauto prospekte – stovi eilė troleibusų. Jie stoties kryptimi negali važiuoti dėl kontaktinio tinklo gedimų. Kauniečiai tikino, kad viešojo transporto vairuotojai Vytauto prospekte išleido keleivius.

Apie 16 val. avarinė tarnyba jau tvarkė laidus, tačiau troleibusų vairuotojai vis tiek piktinosi, kad apie sugedusį kontaktinį tinklą jiems niekas nepranešė. Jiems teko patiems skambinti dispečeriams ir pranešti apie iškilusias bėdas.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Dėl gedimo dalis troleibusų atsilieka nuo grafiko, todėl keleiviai turėtų arba rinktis autobusus, arba teks laukti ilgiau, nei įprasta, kol visa kolona troleibusų vėl galės tęsti savo maršrutus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Milžiniška klaida

Milžiniška klaida portretas
kad panaikino mikroautobusiukus. Nepanaikino ??? Nesąmonės ! Keli važinėja kaip autobusai. Jokio "tolko". Koks IDIOTAS sumąstė ? Miesto vadovai ? Jų biznis, konkurencija ? Kur pažvelgsi ten skylė.

IŠVIS NETURI LIKTI

IŠVIS  NETURI LIKTI portretas
vielabraukių XXI amžiuje, tai lėčiausias, stabdantis visą eismą transportas. Žieduose vielabraukiai velkasi DAR LĖČIAU, negu arklio traukiama konkė. O kur dar sutręšęs kontaktinis tinklas, perrūdiję, kreivi stulpai, kurie trukdo platinti gatves. Žodžiu sukišo mūsų pinigus mylmeras ir užkrovė lažą 20-čiai metų :(

Aha

Aha portretas
Vidada toi vietoi
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių