Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl L.Stankūnaitės dukters – pasitarimas Kauno policijoje

2012-05-09 16:23
Dėl L.Stankūnaitės dukters – pasitarimas Kauno policijoje
Dėl L.Stankūnaitės dukters – pasitarimas Kauno policijoje / Tomo Raginos nuotr.

Trečiadienio rytą Kauno policijos pareigūnai susirinko į pasitarimą, kurio metu buvo sprendžiama, kaip iš laikinosios globėjos Neringos Venckienės namų paimti Drąsiaus Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės dukrą.

Trečiadienį Garliavoje pasigirdo kalbos, kad mergaitę šiandien vėl bus ketinama jėga paimti iš globėjos namų.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Algirdas Kaminskas portalui 1kaunodiena.lt patvirtino, kad surengtame pasitarime be gyventojų saugumo ir tvarkos užtikrinimo viešuosiuose miesto renginiuose aptarta ir Garliavos situacija.

„Pagrindinis asmuo vykdant teismo sprendimą yra antstolė ir nuo jos priklausys, kada būsime pakviesti. Norime aptarti situaciją, savo veiksmus, kad antstolei paprašius padėti vykdyti teismo sprendimą, nereikėtų to daryti paskutinę minutę ir nebūtų kokių nors nesusipratimų. Tai nėra maloni misija, bet tokia mūsų pareiga“, – kalbėjo Kauno policijos vadovas.

Antstolė Sonata Vaicekauskienė anksčiau portalui 1kaunodiena.lt yra sakiusi, kad beveik pasirengė pakartotiniam bandymui jėga paimti ir perduoti dukrą motinai L.Stankūnaitei. Ji minėjo, kad telieka sudėlioti paskutinius taškus su Kauno miesto ir Kauno rajono Vaiko teisių apsaugos skyrių specialistėmis bei policija. Tačiau tiksli data, kada vyks perdavimas, nebuvo atskleista.

Kovo 23-iąją bandymas perduoti dukrą L.Stankūnaitei baigėsi nesėkmingai. Per susistumdymą Kedžių namuose nukentėjo mažametė mergaitė, buvo pradėti keli ikiteisminiai tyrimai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų