Dėl Metų kaunietės vardo rungsis devyniolika dalyvių

  • Teksto dydis:

Antradienį paskelbėme projekto „Metų kaunietė 2022“ antrojo etapo dalyves. Iš skaitytojų pasiūlyto gausaus pretendenčių būrio buvo atrinkta 20 dalyvių. Tačiau paaiškėjus, kad viena kandidačių dalyvauja savivaldybių tarybų rinkimuose, toliau projekte lieka dalyvauti ne 20, o 19 pretendenčių.

„Kauno dienos“ redakcija apgailestauja, tačiau toliau projekte negalės dalyvauti Kauno rajono Ramučių kultūros centro direktorė Živilė Jurgaitienė. Pagal projekto „Metų kaunietė“ nuostatus, jame negali dalyvauti pretendentės, kurios aktyviai veikia politikoje. Tai taip pat kelia grėsmę pažeisti politinių kampanijų teisinio reguliavimo nuostatus.

Ž. Jurgaitienei ir Ramučių kultūros centro kolektyvui linkime sėkmės tolesnėje jų veikloje.

„Kauno dienos“ ir portalo kauno.diena.lt skaitytojus, visus kauniečius ir Kauno miesto, rajono gyventojus kviečiame susipažinti su kitomis devyniolika pretendenčių į Metų kaunietės titulą, išsirinkti savo favoritę arba favorites ir jas palaikyti balsuojant internetu Metų kaunietės portale www.kauno.diena.lt/mk, taip pat pildydami ir atsiųsdami dienraštyje „Kauno diena“ spausdinamus projekto balsavimo kuponus arba žinutėmis / skambučiais trumpuoju telefono numeriu.

Gerų darbų ir dėmesio jiems niekada nebus per daug!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių