Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl pensijos – ilgas laukimas eilėje prie bankomato

2013-08-12 13:40

Pirmadienį prie daugelio bankomatų Kaune nusidriekė ilgesnės nei įprasta žmonių eilės. Ne vienam teko apsišarvuoti kantrybe ir laukti 1 – 2 valandas, kol pavyko pasiimti pinigus.

„Nuo 12 valandos stovėjau eilėje prie bankomato. O kuomet atėjo mano eilė išsigryninti pinigus, jų tiesiog jau buvo nebelikę. Inkasatoriai nespėjo laiku atvažiuoti ir užpildyti bankomato. Todėl teko ieškoti kito“, – skundėsi pensininkė Regina Bendinskienė, ilgiau nei valandą laukusi prie bankomato V. Krėvės prospekte. Atvykusi į prekybos centrą "Savas", ji susidūrė su panašia situacija – prie „Swedbank“ bankomato lūkuriavo būrys žmonių, todėl jai vėl teko stoti į eilę, norint atsiimti pensiją. 

„Swedbank“ atstovo spaudai Sauliaus Abraškevičiaus teigimu, tokia situacija jam – ne naujiena.

„Kiekvieną mėnesį susidaro situacija, kuomet bankuose klientai neišvengia didelių eilių. Šiomis dienomis mokamos Sodros išmokos. Būtent todėl žmonės plūsta prie bankomatų“, – aiškino S. Abraškevičius.

Banko atstovas pabrėžė, kad už prekes ir paslaugas galima mokėti kortele, o pinigus išsigryninti ne tą pačią dieną, kai jie gaunami.

„Eilės kelia žmonių nepasitenkinimą. Tačiau pinigus galima išsigryninti tuomet, kai didžiosios eilės dingsta“, – sakė S. Abraškevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų