Didžiosios nuolaidų dienos „Megoje“ – net tris dienas: jau šį penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį

  • Teksto dydis:

Naujos kolekcijos drabužiai ar avalynė perpus pigiau? Naujas telefonas ar kompiuteris už seno kainą? Namų ruošą palengvinanti buitinė technika žemesne kaina? Artėjančių švenčių jaukumą kuriančios interjero detalės, dekoracijos, o gal ir pačios kalėdinės dovanos pernelyg neišlaidaujant? Lapkričio 18–20 dienomis prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ bus sutelktos išskirtinės nuolaidos ir išskirtiniai parduotuvių, pramogų ir paslaugų vietų pasiūlymai – čia šurmuliuos didžiosios nuolaidų dienos „Išlik ramus – nuolaidų dienos bus“.

Šias tris lapkričio dienas daugelis „Megoje“ įsikūrusių parduotuvių, pramogų ir paslaugų vietų savo lankytojus pasitiks iki 50 proc. siekiančiomis nuolaidomis.

„Kasmet lapkritį rengiamos didžiosios nuolaidų dienos gerai žinomos ir laukiamos mūsų pirkėjų. Šiuo laikotarpiu vieni apsiperka artėjančiam žiemos sezonui, kiti įsigyja iki šiol atidėliotus brangesnius ar didesnius pirkinius, treti pradeda dairytis kalėdinių dovanų idėjų, planuoja, ką šiemet dovanos savo artimiausiems žmonėms, ir apsiperka artėjančioms šventėms“, – sako prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Pasak jo, išskirtinės nuolaidos net tris dienas bus taikomos drabužiams, avalynei, sveikatos ir grožio prekėms, žaislams, knygoms, buitinei technikai, kosmetikai, juvelyriniams dirbiniams, namų apyvokos ir kt. prekėms. Šiomis dienomis iki 40 procentų nuolaidas daugeliui ne maisto prekių taikys „Rimi Hyper“. Ypatingais pasiūlymais savo pirkėjus pasitiks ir statybinių medžiagų, remonto bei buities prekių parduotuvė „Senukai“ – šeštadienį daugeliui prekių čia bus taikomos 30 proc. nuolaidos, penktadienį ir sekmadienį nuolaidos atskiroms prekių grupėms sieks iki 50 proc. Išskirtinį pasiūlymą vaikams pateiks ir „Megoje“ įsikūręs vaikų edukacinis pramogų centras „CurioCity“, todėl kol mažieji lankytojai čia pramogaus, į „CurioCity“ juos atlydėję suaugusieji neskubėdami galės apsipirkti prekybos centro parduotuvėse.

Didžiosios nuolaidų dienos bus derinamos ir su išskirtinėmis pramogomis – šeštadienį „Megos“ centrinėje aikštėje vyks modelių atranka šiemet jau dvidešimt šeštą kartą vyksiančioms „Dizaino dienoms“. Modelių atrankos organizatoriai teigia kasmet atsirenkantys apie pusšimtį žmonių, kurie tampa jaunųjų mados kūrėjų modeliais ir demonstruoja jų kolekcijas ant podiumo. Modeliais gali tapti ne jaunesni kaip 14 m. asmenys, iki lapkričio 18 d. užsiregistravę dalyvių atrankoje ar renginio dieną kiek anksčiau atvykę į prekybos centrą.

Nuolaidų dienomis „Mega“ savo lankytojus pasitiks su šūkiu „Išlik ramus – automobiliui statyti vietų tikrai bus!“ ir šeštadienį bei sekmadienį lankytojų patogumui atvers papildomą automobilių stovėjimo aikštelę prie „Senukų“ biurų pastato, esančio visiškai šalia „Megos“. Visas tris dienas tradiciškai veiks ir daugiaaukštė bei antžeminė „Megos“ automobilių stovėjimo aikštelės.

Daugiau informacijos apie didžiąsias nuolaidų dienas, pramogas ir išskirtinius „Megoje“ įsikūrusių parduotuvių, pramogų ir paslaugų vietų pasiūlymus rasite interneto svetainėje www.mega.lt.


Šiame straipsnyje: Meganuolaidosišpardavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuolaida 50 proc

Nuolaida 50 proc portretas
Komplektui ,,rosija,, ,įeina lenino portretas,raskladuškė ir fufaikė

eikit

eikit portretas
po velnių su savo nuolaidom.

O

O portretas
su nuolaidom 50% bus tik neperkamos prekės? Kaip visuomet?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių