Dovana senjorams: spalį – nemokamas Vytauto Didžiojo karo muziejaus lankymas

  • Teksto dydis:

Spalis laikomas senjorų mėnesiu, tad prie įvairių iniciatyvų jungiasi ir Vytauto Didžiojo karo muziejus. Senjorai kviečiami nemokamai apsilankyti ne tik muziejuje, bet ir pasinaudoti gidų paslaugomis.

Muziejaus administracija skelbia, jog senjorai nemokamai galės apsilankyti tiek miesto centre esančiame pagrindiniame padalinyje (K.Donelaičio g. 64) , tiek ir karo technikos ekspozicijoje, įsikūrusioje ties VI fortu (K.Baršausko g. 101).

Senjorai pagrindiniame padalinyje laukiami kiekvieną spalio šeštadienį (1, 8, 15, 22, 29 dienomis), 13-14 val.

„Tai nemokamos ekskursijos senjorams su muziejaus gidu (lietuvių k.). Norinčiuosius apsilankyti muziejuje kviečiame laukti prie kasos – jus pasitiks gidas. Išankstinės registracijos nėra.

Kiekvieną spalio mėnesio penktadienį (7, 14, 21, 28 dienomis) senjorai nemokamai gali lankytis karo technikos padalinyje. 14.00-15.30 val. vyks ekskursija „Miestas tvirtovė: Kaunas“, edukacijos, lauks ir puodelis arbatos.

Norint atvykti į šį renginį, būtina išankstinė registracija telefonu: 866007135. Registruojantis reikia nurodyti, jog norima užsirašyti į senjorų dienos programą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gėda

gėda portretas
Čiurlionio muziejui ir Paveikslų galerijai , Žmuidzinavičius muziejui ir kitoms kultūros ''šventovėms''............... ignoruoja senjorų norus apsilankyt ten nemokamai

reikalingas mums tas karo muziejus

reikalingas mums tas karo muziejus portretas
Čiurlionio muziejų tegu padaro nemokamą.

kremavimo paslaugos pigiausiai

kremavimo paslaugos pigiausiai portretas
kokie dar muziejai
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių