Darbai baigti: naujasis Vandens sporto centras jau greitai atvers duris!

  • Teksto dydis:

Naujasis Vandens sporto centras jau greitai atvers duris, praneša Kauno miesto savivaldybė.

„Tas senas vaikiškas anekdotas apie baseinus: „Jei būsite geri, tai ir vandens prileisim.“ Gerai, kad tokia humoro „tautosaka“ Kaune negalioja. Vandens – pilni baseinai!“ – šmaikščiai į kauniečius ir miesto svečius kreipėsi miesto atstovai.

Pasak jų, naujasis Vandens sporto centras jau greitai atvers duris.

„Dar ir patiems sunku tuo patikėti, bet viskas atlikta pačiu laiku: pirmieji darbai pradėti 2020-ųjų vasarą, o šiandien jau matome jų finišą.

Netrukus skelbsime konkursą, rinksime baseino operatorių ir organizuosime atidarymą, kviesdami kokybiškam sportui bei maloniam poilsiui visus vandens pramogų entuziastus.

Su darbais baigta – dėliojami paskutiniai štrichai, tvarkoma aplinka. Apželdinus veją, naujasis objektas prie „Žalgirio“ arenos tiesiog susilies su Nemuno salos reljefu“, – rašoma savivaldybės feisbuko paskyroje.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Visų apsilankiusių lauks:

* Olimpinių standartų 50 metrų 10 takų baseinas su 500 vietų tribūnomis – profesionalams; greta įrengtas mažesnysis – vaikų plaukimo pamokoms.

* Dviguba SPA zona su mažųjų lankytojų erdvėmis, erdvia lauko sūkurine vonia bei tiesioginiu vaizdu į Nemuną – irgi paruošta smagiems pasiturškimams.

* Vienuolikos pirčių kompleksas maloniai nustebins net ir aistringiausius karščio bei garo mėgėjus.

* Atskira erdvė sporto klubui – taip pat laukia pirmųjų štangų, svarmenų, bėgimo takų bei kitos įrangos kokybiškam paprakaitavimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

22

22 portretas
Druskininkų meras taip pat statė už mokesčių mokėtojų pinigus...O dabar parduodama "Snow" arena..........

Artas

Artas portretas
tik noris nusikeikti, tokioje vietoje .... muz ... reiktu pagaliau is tvarto ivaizdzio islysti,,,

Siliauskys

Siliauskys portretas
Prie ko cia milicija ,jeigu perkuns notrenke ozeli! Vyru vyras ne pirsto neprikiso prie komlekso statybos - tai respublikinis finansavimas, kuri paskyre Simonyte!
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių