Dyzelino kaina pradžiugino vos kelioms minutėms, bet kai kurie spėjo tuo pasinaudoti

  • Teksto dydis:

Pirmo šių metų pirmadienio rytą vairuotojai, pamatę dyzelino kainą vienoje „Orlen“ degalinių Kaune, sunkiai tuo patikėjo. „Čia kažkas ne taip“, – nepatikliai reagavo kauniečiai.

Kol vieni svarstė, ar dyzelino tikrai pavyktų užsipilti po eurą už litrą, kiti suskubo naudotis proga. „Tik tiek tilpo, nes daugiau nei pusę turėjau, o bakelių jokių neturėjau ir telefonas kaip tyčia smigo...“, – apgailestavo feisbuke kvito nuotrauka pasidalijusi mergina, spėjusi į „akciją“.

Feisbuko nuotr.

Susisiekus su „Orlen“ paaiškėjo, kad buvo įsivėlusi klaida. 

„Šį rytą dėl techninių nesklandumų buvo nustatyta neteisinga dyzelino kaina Varnių g. „Orlen“ degalinėje. Klaida pastebėta per kelias minutes, sustabdyta prekyba kuru ir pataisyta klaidinga kaina. Tuo metu degalinėje buvusių klientų atsiprašyta dėl susidariusios situacijos“, – portalui kauno.diena.lt pakomentavo „Orlen“ atstovė Kamilė Čiutytė.

Nuo euro dyzelino kaina vėl šoktelėjo iki 1,589 euro.

Regimanto Zakšensko nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Orlenas gi garsėja stebuklais, pvz., Lenkijoje nuo sausio 1 d. PVM nuo 8 proc. padidėjo iki 23, bet kainos nė trupučio nepaaugo, nes iš vakaro Orlen tiesiog atitinkamai sumažino savo maržą, kurią keliasdešimt kartų pakėlė praėjusių metų pradžioje, neva, dėl karo ir pan. - tiesiog būdamas didmeninės rinkos monopolininkas vogė iš visų vairuotojų.

Kęstui

Kęstui portretas
Pimpalas rusiškas tu, o ne Kęstas. Ar ne, Vania ar Igariokas, ar koks ten tu. Varyk paskui savo karinį laivą.

Kęstas

Kęstas portretas
Didžioji pasaulio gyventojų dalis nepalaiko sankcijų Rusijai ir toliau su Rusija prekiauja.    Todėl sankcijos yra vis labiau arogantiškos ir suduoda smūgį mūsų pačių gerovei, keldamos kainas ir krizės mūsų ūkyje šansus. Kartu sankcijos atriboja mūsų ūkį nuo likusio pasaulio, sumažindamos mūsų galimybes pasukti įvykius pasaulyje mums naudinga linkme.   Rusija tuo tarpu yra viena svarbiausių energijos, trąšų, maisto ir kitų resursų tiekėja pasaulyje. Sankcijos niekada nebuvo taikomos tokiai svarbiai žaidėjai. Atspėti sankcijų poveikį todėl yra sunku.     Rusai turi pakankamai maisto ir energijos, jų kainos parduotuvėse stulbinančiai mažos. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių