Futbolo maniežas Kaune iškils, bet ne ten, kur buvo planuota

Baigdama ketverių metų kadenciją, Kauno miesto savivaldybės taryba antradienį pripažino savo pačios priimtą sprendimą „Dėl pritarimo futbolo maniežo statybai“ netekusiu galios. Pagal šį miesto politikų sprendimą, Neries krantinėje, Vilijampolėje, turėjo būti pastatytas futbolo maniežas.

Kaip Eltai paaiškino Savivaldybės administracijos Miesto planavimo ir architektūros skyriaus vedėjas Nerijus Valatkevičius, futbolo maniežas Kaune tikrai bus. Ir netgi netoli tos vietos, kur anksčiau buvo suplanuotas“, –Vilijampolėje. Tik ne Neries krantinės parke, bet Jovarų gatvėje, kur yra apleistas senasis „Kelininko“ stadionas.

„Taip, prie Neries, parke, kur jau įrengti bent keli Futbolo mokyklos stadionai, buvo numatyta dar pastatyti ir dengtą, pripučiamą futbolo maniežą. Bet dėl tos statybos būtų reikėję iškirsti nemažai medžių, o svarbiausia, kad pastatytas naujas objektas patektų į Neries užliejamas teritorijas. Todėl ir apsispręsta futbolo maniežą statyti kitoje vietoje – Jovarų gatvėje, netoli Raudondvario plento“, – sakė Eltai N. Valatkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šiaip sau

Šiaip sau portretas
Įtariu, ta žemė reikalinga "rimtesniems" projektams

...

... portretas
CHA: "Futbolo maniežas Kaune iškils, bet ne ten, kur buvo planuota", '... ir tai bus ne maniežas, o BBD stovėjimo aikštelė'.

kaunietis

kaunietis portretas
jei kada pabaigsit Draugystės parką- tokie orai viskas apšnerkšta, nebaigta , buvę žolynai išmalti mašinu arba apipilti šiukšlinom žemėm, po visą parką mėtosi blokeliai takams grįsti, - už medžiagas matyt sumokėta, tai niekas netausoja, gali bet kas atvažiavęs prisikraut ir vežtis ..
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių