Galinga liūtis skalauja Kauną: vietomis – žaibų šou ir griaustinis

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą stiprus lietus, vėjas ir žaibai buvo fiksuojami beveik visame Kaune.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba apie 18 val. jau įspėjo gyventojus: kai kuriuose Lietuvos miestuose galimi staigūs vėjo sustiprėjimai, stiprus lietus ir kruša.

Aktyvūs židiniai pirmiausiai pasiekė Vilnių. Čia buvo stebimas intensyvus lietus, staigūs vėjo sustiprėjimai ir kruša. Vilniuje jau pranešta apie du ant automobilių virtusius medžius.

Apie 21 val. galinga liūtis ėmė skalauti Kauną, kartu su ja – griaustinis ir žaibai.

Žmonės pranešė, kad liūtis jau plauna daugelį Kaune esančių gatvių, pirmiausia lijo Centre, Aleksoto, Dainavos rajonuose, vėliau ir kitur.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su Bendruoju pagalbos centru, jo atstovas paaiškino, kad sulaukta daugybės kauniečių skambučių dėl nuvirtusių medžių. Pavyzdžiui, apie ant kelio užvirtusį medį pranešta Tado Ivanausko, Geležinio Vilko gatvėse. Vienas medis nuvirto ant gyvenamojo namo Neveronių kaime, Kapsų gatvėje.

Kaip aiškino sinoptikai, intensyvaus lietaus su perkūnijos zona esanti Kaliningrado srityje ir virš šiaurinės Lenkijos pasieks pietvakarinę šalies pusę (Tauragės, Marijampolės ir Klaipėdos apskritis).

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pavydu

Pavydu portretas
Kap visad kliun kaunou i velniou o i zemaiteje neaten. Pavydu oru fotografam ir sep stormceiseriam

praskalavo smėgenėles

praskalavo smėgenėles portretas
nakčia ............... net vaivorykštės nepamatėm atgailai

Pinciulis

Pinciulis portretas
Jūs to esat tikrai verti!!!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių