Pereiti į pagrindinį turinį

Gatvės muzikos diena Kaune – visiems

2009-04-10 12:21
Gatvės muzikos diena Kaune – visiems
Gatvės muzikos diena Kaune – visiems / Roko Medonio nuotr.

Gegužės 2 d. vyksiančios Kauno gatvės muzikos dienos dalyvių registracija jau įsibėgėjo. Praeivius gatvėse žada džiuginti ne tik grojantieji muzikiniais instrumentais, bet ir šokėjai, dainininkai bei aktoriai!

Viena puikiausių Kauno gatvės muzikos dienos naujienų ta, jog pirmąjį gegužės šeštadienį kauniečius ir miesto svečius savo pasirodymais džiugins Kauno Neįgaliojo jaunimo užimtumo centro nariai.

Šio centro taikomojo šokio grupė „Žingsnis po žingsnio“ nebe naujokai šokių srityje. Kolektyvas gyvuoja jau septynerius metus ir yra vieni pirmųjų, pradėję šokti išraiškos šokius. Atlikėjai savo pasirodymus demonstravo Kauno filharmonijoje, Vilniuje bei kituose Lietuvos miestuose, o dabar pasirodys ir Gatvės muzikos dienoje.

Kita išsiskirianti Kauno neįgaliojo jaunimo užimtumo centro komanda - Plastinės dramos teatriukas. Tai teatras, kuriame vaidina 17-35 metų amžiaus žmonės, kurie savo vaidinimais keri ne tik Lietuvos, bet ir užsienio žiūrovus. Jų atliekamos miniatiūros - „Lašų ironija“, „Laimingų žmogeliukų šou“, „Krizės veidas“ bei kitos, vaizduoja įvairius žmonių jausmus, gyvenimiškas situacijas ir subtilybes: ištikimybę sau ir kitiems, nuvytusią meilę, taip pat šių dienų aktualijas.

Šiuos ir kitus neįgaliojo jaunimo užimtumo centro vaidinimus galėsite išvysti Gatvės muzikos dienoje Kaune, jau gegužės 2 dieną.

Organizatoriai tikisi, kad šis neįgalaus jaunimo pavyzdys įkvėps ir paskatins tuos, kurie vis dar delsia užpildyti dalyvio anketą. Registruotis ir sekti naujienas galima oficialiame šventės internetiniame puslapyje www.gmdkaune.xz.lt

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų