Giraitėje – naujas vaikų darželis

  • Teksto dydis:

Jauniausi Giraitės gyventojai atšventė darželio įkurtuves. Akacijų gatvėje, neveikiančio darželio teritorijoje, statybininkai per trumpą laiką pastatė modulinį darželį. Jame veiks trys grupės, tilps 60 vaikų.

Moduliniai darželiai Kauno rajone, anot Kauno rajono savivaldybės atstovų, statomi ir Užliedžiuose, Garliavoje, Akademijoje. Savivaldybė 23 skandinaviško tipo modulius nuomosis ketveriems metams.

Ateityje nuomos sutartis planuojama pasirašyti ir su darželius Domeikavoje, Ringauduose, Garliavoje, Akademijoje statančiais verslininkais.

Mero Valerijaus Makūno teigimu, šiemet Kauno rajone darželinukams bus sukurta daugiau kaip 700 naujų vietų, kitąmet – dar daugiau. „Mūsų uždavinys, kad vaikus auginančioms šeimoms nereikėtų ieškoti darželių kitose savivaldybėse, o ši paslauga jiems būtų teikiama arčiau namų“, – sakė meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Plykis

Plykis portretas
Exsmentas liks prie suskilusios geldos su savo nezmoniskais mokescisis uz miesto darzelius.

RAJONO PELKĖ,kurioje komunistai braido

RAJONO PELKĖ,kurioje komunistai braido portretas
Rajono Turkmenbaši- selfių,juostelių karpymo ir patekimo į objektyvus čempionas.Jis rajono mero kresle sedi tiek pat laiko ,kaip Lukošenka.Jo partijos rajono laikraštuks yra mekūno reklaminis propogandinis ruporas.Meras kaip ir Putinas,megsta tik geras naujienas,pasifotkinti prie sukrautu konteineriu,įsiamžinti akmenineje dviračio skulptūroje.,kur koki keliuka patvarke jis tuoj prisistato su savo dvaro fotografais.Bet va kur kokios problemos,jis niekada į objektyva nepapuls.Pavyzdiui,jo partieciu deka,Butkeviciaus parašu buvo patvirtinta šiukšlių deginimo gamyklos statybos prie Kauno,ar kas mate Jį ten besifotkinant.Išvada-Kauno rajono meras yra PIARŠČIKAS Nr.1 Lietuvoje.

o

o portretas
Nelabai kas ten nores vesti vaikus nes tevai dirba Kaune, tai jiems patogiau Kaune prie darbu....
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių