Pereiti į pagrindinį turinį

Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai

2011-05-23 17:32
Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai Hanzos dienų pėdsakus naikino lietus ir šlavėjai

Pirmadienio rytą senamiestyje Tarptautinių Hanzos dienų pėdsakus valė ne tik miesto tvarkdariai, bet ir lietus.

Ypač daug darbo turėjo valdytoja Valė Rakauskienė.

„Vienai reikia sutvarkyti visoje Rotušės  aikštėje po savaitgalio paliktas šiukšles. Darbo, žinoma, daug, bet jau esu pripratusi. Iš pradžių į atskiras krūveles sudedu stambesnio gabarito šiukšles, paskui šluoju. Keletą valandų, ir Rotušės aikštė bus švarutėlė“, -- sakė nuo šeštos valandos ryto šluota aktyviai besidarbuojanti moteris.

Oranžinėmis liemenėmis vilkinčius „Kauno švaros“ darbininkai vos prašvitusbuvo galima pamatytivisose senamiesčio vietose, kur savaitgalį telkėsi šventė: prie Vytauto bažnyčios įkurtame „Viduramžių mieste“, prie Kauno pilies, Vilniaus, M.Valančiau gatvėse, Laisvės alėjoje.Šiukšliavežės gabeno atliekas iš perpildytų konteinerių.

„Surinkta apie 260 kubinių metrų įvairių šiukšlių. Valėme Rotušės aikštę ir apie 20 gatvių. Savivaldybės prašymu į kai kurias vietas gabenome geriamojo vandens statines“, -- pasakojo bendrovės gamybos direktorius Antanas Budnikas.

8 val. ryto, kai gatves užtvindė į darbus ir mokyklas skubantys kauniečiai, Tarptautinių Hanzosdienų pėdsakų jau beveik nesimatė.

Paskutiniai šventės dalyviai namo (pirmadienį, septintą ryto) išplaukė laivu --  tai buvo viduramžių laivo „Arka“ įgula iš Klaipėdos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų