Į Nemuną įkritusią merginą išgelbėjęs Erikas: nelikite abejingi kito nelaimei

„Atkreipkite dėmesį į savo šeimos narius, draugus, kad ateityje tokių istorijų išvengtume“, – portalui kauno.diena.lt teigė Erikas, kuris šeštadienį didvyriškai išgelbėjo į Nemuną įkritusią merginą.

Per žingsnį nuo tragedijos

Kaip jau rašėme, šeštadienio vakarą Kaune įvyko nelaimė – nuo Vytauto Didžiojo tilto, jungiančio Aleksotą ir Kauno senamiestį, nukrito jauna mergina.

Apie 17.43 val. Kauno pareigūnai gavo pranešimą, kad ant tilto stovi maždaug 20 metų mergina, jos elgesys kelia įtarimų.

Netrukus kitas liudininkas pranešė, kad mergina jau nukrito. Kaip teigė policijos atstovas, į vietą atvykę gelbėtojai greitai sureagavo ir merginą ištraukė.

Tačiau įvykio liudininkai dar tą patį vakarą portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad merginą iš vandens ištraukė visai ne gelbėtojai, o vyras, tuo metu plaukęs laivu.

„Jis nusimetė drabužius ir įšoko į vandenį. Priplaukė iki merginos ir ją partempė į krantą. Tik tuo metu atvažiavo tarnybos“, – tvirtino pašnekovė. Pasak liudininkų, gelbėtojai tik padėjo iškelti merginą ir ją vadavusį vyrą iš vandens.

Per nelaimę mergina nesusižalojo, tačiau labai sušalo, todėl buvo išvežta į gydymo įstaigą.

Asociatyvi E. Ovčarenko / BNS nuotr.

Didvyriškas poelgis

Portalui kauno.diena.lt pavyko susisiekti su šios merginos gelbėtoju Eriku. Vyras savo didvyriško poelgio nesureikšmino.

„Mano poelgis tai tik pilietinė pareiga, kurią būtų atlikęs bet kas kitas. Tik tiek, kad aš buvau arčiausiai nukentėjusios merginos“, – kuklinosi pašnekovas, apie save plačiau pasakoti nenorėjęs: „Svarbiausia, kad mergina liko gyva. Dabar jai reikalinga pagalba.“

Mano poelgis tai tik pilietinė pareiga, kurią būtų atlikęs bet kas kitas.

Vyras paragino niekad nelikti abejingiems kito nelaimei.

„Labai liūdna dėl to, kad visuomenėje yra žmonių, kurie dėl kažkokių priežasčių priima tokius sprendimus, kaip ši mergina“, – sakė jis ir pokalbį baigė jautriu raginimu.

„Nelikite abejingi, atkreipkite dėmesį į savo šeimos narius, draugus, kad ateityje tokių istorijų išvengtume“, – teigė Erikas.


Šiame straipsnyje: Aleksoto tiltasVytauto Didžiojo tiltasnukrito merginagelbėtojasdidvyriškas poelgispagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

09.20d 05:05 skirta

09.20d 05:05 skirta portretas
09.20D05:05, KD TEISINGAI ELGIASI ,KAD LEIDŽIA KOMENTUOT ,NES GAL BŪT ŽMONĖS IŠLIEJA SAVO SKAUSMĄ,IŠGYVENIMUS IR VISA KITA.....ATVIRAI PASAKIUS NELABAI TURIU MOTYVACIJOS GYVENTI....TIESIAI RAŠAU DAVEDĖ IŠRINKTŲJŲ ELGESIAI IR DARBAI ...NIEKAS MANĘS NENUPIRKO.....AČIŪ KAUNO DIENOS ADMINISTRACIJAI IR DIEVULIUI ,KAD GYVENU, LABAI NORISI ŠALIA UKRAINIEČIŲ PAMATYT IR LIETUVOS VĖLIAVĄ...GAL PADIDĖTŲ MOTIVACIJA....

>> Kremliniai burliokai

>> Kremliniai burliokai portretas
Aš išvis nebesuprantu kaip KD administracija leidžia visą šitą bardaką jiems kurti čia... Nu gi akivaizdžiai sėdi nupirkti komentatoriai skleidžiantys nepasitenkinimą valdžia bei mūsų žmonėmis visais įmanomais aspektais, šmeižiantis mūsų šalies piliečius, burnojančius ant visko ką galima paliesti ir net ant to kad ne į temą... ir tipo visiems viskas ok...? čia tik vienas iš 20 komentarų beliko nuoširdus ir tuos iškarto apspjaudo internetinės prostitutės dirbančios ne šitos šalies labui.

Ji

Ji portretas
Gaila, kad gerų darbų ir pavardės net redakcija nenori pagarsinti. O toks poelgis tikrai vertas ar kokio kito apdovanojimo. Be to, net ir gelbėtojai neužsiminė apie vaikiną, o šiuo atveju sau prisiėmė laurus (žinoma, ir gelbėtojai daug gerų darbų padaro), bet visas laivas ir ant tiltuko, pakrantės būrys žmonių įvertino kaip didvyrišką poelgį.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių