Pereiti į pagrindinį turinį

Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai

2011-09-02 01:30
Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai     Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai     Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai     Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai     Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai     Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai     Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai     Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai     Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai     Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai     Į Rugsėjo 1-osios koncertą moksleiviai rinkosi vangiai

Nemuno prieplaukos krantinėje ketvirtadienio popietę Rugsėjo 1-osios proga surengtas koncertas. Tačiau čia atšvęsti mokslo metų pradžią panoro vos kelios dešimtys pradinukų ir jų tėvų.

Dar nespėjus nuskambėti pirmiesiems sveikinimams ir dainų akordams, moksleivius nuliūdino prapliupęs lietus. Vieni kaipmat pakilo nuo suolų ir patraukė į kavines ieškoti užuovėjos, smalsesni išsiskleidė lietsargius ir liko stebėti renginio.

Sučirškus mokykliniam skambučiui, susirinkusiuosius su mokslo metų pradžia ir pirmąja Lietuvos rinktinės pergale krepšinio čempionate pasveikino Kauno meras Rimantas Mikaitis ir jo pavaduotojas Povilas Mačiulis. Scenoje ant rudos mokyklinės lentos meras kreida užrašė palinkėjimą „Pergalių“, o vicemeras – „Laimės“.

„Koncertų nemėgstu. Man nepatinka garsi muzika“, - klausydamasis grupės „Studentės“ pasirodymo trumpai tarstelėjo pirmokas Nojus Gurauskas. Krantinėje berniukas su mama stabtelėjo vien todėl, kad išėjus pasivaikščioti prapliupo lietus.

„Muzikos, kurią atlieka “Studentės“ klausau tik per televizorių. Bet dainuoja jos gražiai“, - šalia mamos glaudėsi trečiokė Kornelija.

Moksleivius linksmino tautinių šokių ansamblis „Malūnėlis“,  grupė „Šis bei tas", kiti atlikėjai.

Šventės metu buvo demonstruojamos geriausios Kauno miesto jaunųjų dizainerių kolekcijos „Įspūdis – vaivorykštė“ bei „Aidas“. Jaunieji dailininkai piešė krepšininkus.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų