Pereiti į pagrindinį turinį

Į savivaldybę grįžęs vicemeras V. Popovas: patyriau nokautą

2014-01-20 08:42

Prieš mėnesį darbe girtas užtiktas Kauno vicemeras Vasilijus Popovas grįžo į darbą savivaldybėje. Politikas pripažįsta, kad išgyvena sunkų laikotarpį.

Prieš mėnesį darbe girtas užtiktas Kauno vicemeras Vasilijus Popovas grįžo į darbą savivaldybėje. Politikas pripažįsta, kad išgyvena sunkų laikotarpį.

„Patyriau nokautą, bet ir po jo kitiems žmonėms padedant galima atsikelti. Boksininkai po nokauto irgi pakyla. Aišku, ta kova būna pralaimėta, bet reikia žvelgti į priekį“, – po rytinio posėdžio su savivaldybės administracijos darbuotojais alegoriškai prabilo V. Popovas.

Po mėnesį trukusios pertraukos, kuomet socialdemokratų deleguotas vicemeras gydėsi ir atostogavo, jis vėl dirba Kauno mero Andriaus Kupčinsko pavaduotoju, taip pat lieka miesto tarybos nariu.

Gruodžio 17 d. Kauno vicemeras V. Popovas į darbą atvyko visiškai girtas. Kauno policija patvirtino, kad socialdemokratas į alkotesterį pripūtė 2,94 promilės alkoholio. Apie girtą vicemerą policijai pranešė Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT). Kitą dieną jis išėjo kasmetinių atostogų ir išplatino viešą atsiprašymą.

„Pats trauktis tikrai nežadu“, – pakartojo politikas, nuo pat pradžių laikęsis šios pozicijos. V. Popovas sakė, kad trečiadienį jo elgesį svarstys partijos kolegos – Etikos ir procedūrų komisija svarstys ir siūlys partijos Kauno skyriaus tarybai, kokią nuobaudą skirti.

Pasiteiravus, ar miesto meras neragina trauktis, V. Popovas priminė valdančiosios koalicijos susitarimą. Jame politiniai partneriai yra pasižadėję vieni kitiems neinicijuoti apkaltų ar interpeliacijų. „Turi spręsti tie, kurie mane delegavo (socialdemokratai – aut. pastaba). Jeigu esu netinkamas, spęs taryba“, – dėstė vicemeras.

Jis prisipažino tebeišgyvenantis dėl to, kas nutiko. „Padariau didžiulę klaidą. Aišku, kad tai blogai, ir nėra ką daugiau komentuoti. Laikotarpis dabar tikrai nėra lengvas, ir negaliu neišgyventi dėl to. Ne aš pirmas, ne aš paskutinis, nors norėčiau būti paskutinis, nuskambėjęs tokiose istorijose“, – nelinksmai šyptelėjo V. Popovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų