Pereiti į pagrindinį turinį

Interpeliacija A.Stankevičiui ir R.Gataučiui nepavyko

2011-09-08 23:31
Interpeliacija A.Stankevičiui ir R.Gataučiui nepavyko
Interpeliacija A.Stankevičiui ir R.Gataučiui nepavyko / Vytenio Jurevičiaus (BFL) nuotr.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcija siūlė tarybos nariams atleisti iš pareigų administracijos direktoriaus pavaduotojus Andrių Stankevičių ir Ramūną Gatautį, tačiau politikai tam nepritarė.

Pasak frakcijos seniūno Andriaus Kupčinskas, R.Gataučio darbą turėtų tirti speciali darbo grupė, o dėl A.Stankevičiaus piktnaudžiavimo, pareigų neatlikimo ir netinkamo elgesio abejonių nekyla.

Konservatoriai prašė dėl klausimų įtraukimo į darbotvarkę balsuoti slaptu balsavimu, tačiau tam neužteko tarybos narių palaikymo.

Valdančiosios daugumo balsais konservatorių iniciatyva dėl A.Stankevičiaus atleidimo buvo atmesta ir jau nebus svarstoma taryboje.

„Matome tendenciją ir prašome nebespręsti dėl R.Gataučio atleidimo iš  pareigų“, - sakė A.Kupčinskas. tad dėl šio klausimo įtraukimo į darbotvarkę taryba nebebalsavo.

Politikai sudarė darbo grupę, kuri tirs, ar R.Gatautis nesupainiojo viešųjų ir privačiųjų interesų dirbdamas valstybės tarnyboje. Dėl to abejonių kilo A.Kupčinskui, kuris parašė skundą Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai.

R.Gataučiui metamas šešėlis dėl privačiųjų interesų įgyvendinant daugiabučių renovacijos atskirais kvartalais projektą. Pasak A.Kupčinsko, namas, kuriame gyvena administracijos direktoriaus pavaduotojas, patenka į renovuojamų namų kvartalą.

Tačiau R.Gatautis aiškina, kad kvartalas, kuriame yra jo namas, buvo tarp pirminių pasiūlymų. Į projektą jis nepateko.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų