Išpardavimo karštinė įsibėgėja – karščiausių vasaros pirkinių TOP 6

  • Teksto dydis:

Vasarai įsibėgėjus, o parduotuvėse prasidėjus išpardavimui, pats laikas peržiūrėti savo garderobą ir apgalvoti, kokiais vasaros sezono pirkiniais palepinsite save ir savo spintą. Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ sudarė karščiausių vasaros pirkinių sąrašą, ko parduotuvių lentynose pravartu ieškoti tiems, kurie nori jaustis ir atrodyti stilingi. Kokių spalvų dairytis? Kokio silueto kelnes ar sukneles rinktis? Kokios avalynės tendencijos dominuoja šią vasarą?

„Norėdami, kad vasaros sezono pirkinių paieška prekybos centro lankytojams dovanotų malonią ir smagią apsipirkimo patirtį, dalijamės karščiausių vasaros pirkinių sąrašu ir tikimės, kad jis ryškiausias šio sezono tendencijas primins ir stiliaus ikonoms, ir tik pradedantiesiems domėtis mada“, – sako prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ marketingo skyriaus vadovas Laimis Binderis.

1. Ilgos plazdančios ar išraiškinga pečių linija išsiskiriančios suknelės

Šį sezoną itin madingos plazdančios, ilgos, žemę siekiančios suknelės, kurias į savo naujausias kolekcijas įtraukė kone visi mados namai. Taigi, jei sekate naujausias mados tendencijas ir esate tikra stileiva, šio tipo suknelė tikrai privalo atsidurti Jūsų vasaros išpardavimo sąrašo viršuje. Tikru šios vasaros laimikiu gali tapti tiek gėlių raštais marginta, tiek vienspalvė, su petnešėlėmis ar laisvai plevėsuojanti suknelė. Jos gali akį traukti ir kvadratine iškirpte, ir būti papuoštos didele vintažine, Viktorijos laikus primenančia apykakle.

Stebintieji mados naujienas nenustebs ant vasaros mados podiumų išvydę jau kelintą sezoną madingas sukneles įmantriomis pūstomis rankovėmis ir išraiškinga pečių linija. O tikrai stilingai atrodysite, jeigu prie jų priderinsite sunkius kareiviško tipo (kerzinius) batus, kaip tai daro mados profesionalai.

2. Siauras kelnes keičia plačios

Jei šiltuoju metų laiku mieliau dėvite ne sukneles, o kelnes, stilingą drabužių derinį sukursite kelnes derindami su viršutinę kūno dalį pabrėžiančia palaidine pūstomis rankovėmis ar plačiais, specialiai išdidintais ar net pakeltais pečiais. Tiesa, kelnės šį sezoną jau nebe siauros, o plačios ar platėjančios. Be to, jos gali būti tiek džinsinės, tiek kostiuminės medžiagos. Dailių kojų įspūdį sukurs boyfriend tipo džinsai, o jas pailginsite pasirinkę kelnes ilgomis klešnėmis.

3. Šortai ir darbui, ir laisvalaikiui

Vasaros išpardavimo laikotarpiu drabužių lentynose verta paieškoti laisvų aukšto juosmens, sportinio stiliaus ar vadinamųjų dviratininko šortų (trumpų tamprių). Prie jų derinant įvairaus stiliaus ir spalvų drabužius bei aksesuarus, galima sukurti ne tik laisvalaikio, bet ir dalykinio stiliaus prieskonių turintį vasaros derinį. Šiuos šortus rekomenduojama vilkėti su oversize megztiniais ar džemperiais, laisvais marškinėliais ar klasikiniais vyriško tipo marškiniais bei švarkais.

4. Odinės striukės vėsiam vasaros vakarui

Ieškantiesiems laikui ir sezonui nepavaldžių pirkinių rekomenduojama dairytis stilingo įvaizdžio detale tapusios odinės striukės, ypač dekoruotos įvairiais užrašais ar oversize stiliaus. Tie, kurie mėgsta saugias spalvas, nesuklys pasirinkę juodą baikerio stiliaus odinę striukę, o į mados eksperimentus linkusiems pirkėjams puikiu vasaros išpardavimo laimikiu taps rudos, žalios ar citrinos spalvos striukė. Ypač stilingai atrodo odinės striukės ir lengvos romantiškos suknelės derinys.

„Mega“ savo lankytojus pasitinka stilinga rytietiška aplinka ir čia vykstančiu vasaros žaidimu.

5. Nuo sportinių batelių iki gėlėmis puoštų basučių

Šio šiltojo sezono avalynė demokratiška. Čia vis dar savo pozicijų neužleidžia sportiniai, baleto tipo bateliai, basutės kvadratiniu priekiu ar paaukštintu kulnu. Tačiau greta jų mėgina įsitvirtinti abejingų nepaliekančios klumpės, kaspinais, gėlėmis puoštos basutės ir masyvios šlepetės.

6. Madingiausių spalvų paletėje – švytinti geltona ir praktiška pilka

Tiems, kurie šią vasarą nori į savo stilių įnešti naujovių ir dar nespėjo atnaujinti drabužių spintos, vasaros išpardavimo laikotarpiu parduotuvių vitrinose rekomenduojama ieškoti drabužių, kuriuose būtų derinamos dvi šių metų spalvos – švytinti, nuotaikinga geltona ir santūri, praktiška pilka.

Ant vasaros mados podiumų taip pat karaliauja balta ir šilta kreminė spalva bei švelnūs pastelinės mėtų, levandų, rožių, koralų, persikų tonai. Mados profesionalai rekomenduoja nebijoti švelnių spalvų derinti tarpusavyje ir kurti daugiaspalvius derinius.

Energija kibirkščiuojantys ryškių spalvų mėgėjai parduotuvių vitrinose turėtų dairytis oranžinės ochros, tamsios vyšninės, ryškiai rožinės ar ametisto violetinės spalvos drabužių bei aksesuarų.

„Visą vasaros išpardavimo laikotarpį prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ savo lankytojus pasitinka stilinga rytietiška aplinka ir čia vykstančiu vasaros žaidimu „MEGA pildo norus!“. Jo dalyviai gali laimėti dovanų korteles dar daugiau vasaros prekių įsigyti“, – sako „Megos“ atstovas L. Binderis.

„Megos“ nuotr.

Vasaros išpardavimo laikotarpiu vykstančiame žaidime „MEGA pildo norus!“ gali dalyvauti visi pirkėjai, „Megos“ parduotuvėse, restoranuose, pramogų ir poilsio vietose išleidę 35 Eur ar didesnę sumą. Žaidimas vyksta iki rugpjūčio 1 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių