Įspūdingos Kauno Kalėdų eglės: gražesnė šių metų ar praėjusių?

  • Teksto dydis:

Šeštadienį įžiebta pagrindinė Kauno Kalėdų eglė davė startą didžiausių metų švenčių laukimo pradžiai. Kauno kalėdinio akcento įžiebimo šventę stebėjo tūkstantinė minia, o po jos daugelis tautiečių dalijosi įspūdžiais socialiniuose tinkluose. Daugelis jų puikavosi nuotraukomis prie puošniosios žaliaskarės ir diskutavo, kuri – šiųmetė ar praėjusių metų – eglutė yra gražesnė.

Šiais metais – kosminė Kalėdų eglė

Šiais metais pasirinkta kosmoso tema. Menininkė Jolanta Šmidtienė šiemet su savanorių komanda sukūrė kosminius žaisliukus, paremtus „Mažojo princo“ pasakos motyvais. Visi žaisliukai apšviesti, o ant eglutės spingsi mėlynos, žalios ir baltos lemputės.

„Šiais metais tokia spalvinga, man patinka. Ir pernai buvo graži, bet šiemet man atrodo gražesnė. Manau, kad šiemet nepagrįstai kritikuoja, nes kai pamatys visas šviesas, manau, kad tikrai nuostabiai atrodys. Kritikuoti lengviausia, sudėtinga – padaryti. Ta rožinė spalva tikrai graži“, – dar prieš įžiebimą nuomone pasidalijo iš Alytaus su žmona atvykęs Vidas. Jis pridūrė, kad šiemet Kauno eglė vėl gražiausia.

Laimio Steponavičiaus nuotr.

Praėjusiais metais puošė sniego pusnys

Praėjusių metų Kauno eglė – tikra žiemos karalienė, daugiau nei 20-ies metrų aukščio. Tokio aukščio eglės miestas dar neturėjo.

Eglės autorė menininkė J. Šmidtienė sakė, kad kuriamam grožiui, kuris 2018-ais papuošė Kauno Rotušės aikštę, ją įkvėpė natūrali gamta: „Turiu apsnigtos eglės viziją“.

Praėjusių metų eglę papuošė sniego pusnys, kurias lipdyti padėjo savanoriai, o ją saugojo baltas meškinas.

Aliaus Koroliovo nuotr.

Aliaus Koroliovo nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JJ

JJ portretas
Šiemetę eglę ateiviams! Pinigų švaistymas.

R

R portretas
Baisi ta egle...

kvailių laivas

kvailių laivas portretas
kvailių laivas plaukia toliau, o po jo priedanga plaunami visų mūsų pinigai. Tik tiek. užkniso nesveika "konkurencija" pavadinimu , kas daugiau įsisavins pinigų
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių