Pereiti į pagrindinį turinį

Išrinktas sportiškiausias Kauno kolektyvas

2016-03-02 11:11
DMN inf.
Organizatorių nuotr.

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, siekdamas paskatinti dirbančius žmones daugiau judėti, paskelbė sportiškiausio darbo kolektyvo iššūkį ir pakvietė Kauno miesto įmones ir įstaigas dalyvauti paplūdimio tinklinio turnyre. Turnyras vyko visą vasario mėnesį, jame varžėsi darbo kolektyvai net iš 24 Kauno miesto įmonių. Jo nugalėtojais antrus metus iš eilės tapo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos komanda. II-ąją ir III-ąją vietas užėmė sveikatingumo klubų tinklo „Impuls“ ir bendrovės „Sanitex“ komandos.

Pasak renginio organizatorės, visuomenės sveikatos specialistės Giedrės Bernotaitės, sveikatinti ir įtraukti į sveikatinimo veiklas dirbančius žmones yra ganėtinai sunku, todėl renginiui organizuoti pasirinktas dirbantiems žmonėms patogus laikas – vasario mėnesio šeštadieniai. 

Turnyras suteikė galimybę aktyviai leisti laisvalaikį, daugiau laiko praleisti su bendradarbiais ir bendraminčiais, o svarbiausia – stiprinti savo sveikatą ir fizinį pajėgumą. Kad gerai jaustumėmės, būtume sveikesni, anot specialistų, neužtenka tik kartais pabėgioti, pasivažinėti dviračiu. Atsižvelgiant į Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijas, suaugusieji fiziškai aktyvūs turi būti bent 30 min. per dieną didesnę dalį savaitės dienų, o geriausia – kasdien.

Turnyro nugalėtojai ir dalyviai apdovanoti renginio rėmėjų ir organizatorių įsteigtais prizais, taurėmis ir medaliais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų