Judėjimo ribojimai dar tęsis šiandien ir rytoj: apgręžtųjų – vis daugiau

  • Teksto dydis:

Intensyvi judėjimo tarp savivaldybių eismo kontrolė tęsis iki balandžio 6 d. 24 val. Penktadienį Kauno apskrities policija apgręžė 108 transporto priemones, šeštadienį – 129, o vakar – net 139.

Judėjimui žiedinių savivaldybių ribose taikoma išimtis, jis leidžiamas, tačiau visas transportas postuose stoja į bendras eiles.

Intensyvi važiuojančiųjų patikra tęsiasi ir pirmadienį. Situaciją postuose galite matyti portalo kauno.diena.lt fotografo užfiksuotose nuotraukose.

Pasak policijos pareigūnų, automobilių srautas pirmadienį buvo šiek tiek intensyvesnis negu sekmadienį, bet didelių spūsčių Kauno kontrolės postuose nesusidarė.

Vairuotojų nuotaikos buvo taip pat neblogos, dauguma buvo pasiruošę dokumentus ir dėl ribojimų nesipiktino. Šventinę nuotaiką gal kiek gadino subjuręs oras.

Vakar, balandžio 4 d., Kauno apskrityje esančiuose judėjimo kontrolės patikros postuose pareigūnai sustabdė ir patikrino daugiau nei 6500 transporto priemonių, pranešė Kauno policija.

Skaičiuojama, kad 139 vairuotojams teko apsisukti. Iš viso Kaišiadorių rajone sustabdytos 743 transporto priemonės, apgręžti vykti atgal – 12. Kėdainių rajone 23 iš 266 patikrintų, o Jonavos rajone toliau neleista vykti dviem iš 169.

"Taip pat patikrinimų metu išaiškinti ir 33 įvairūs KET pažeidimai, tarp kurių 7 neblaivūs vairuotojai, du iš jų – sunkiasvorių transporto priemonių", teigė Kauno policijos atstovai.

Šeštadienį Kauno apskrityje esančiuose judėjimo kontrolės patikros postuose pareigūnai sustabdė ir patikrino beveik 7000 transporto priemonių, 129 teko apsisukti (iš jų sustabdyta/apsukta: Kaišiadorių r. – 1185/13, Kėdainių r. 419/14 ir Jonavos r. 415/17).

Taip pat patikrinimų metu išaiškinta ir 35 įvairūs KET pažeidimai, tarp kurių 3 neblaivūs (du sunkiasvorių transporto priemonių ir vienas „VW Passat“) vairuotojai.

balandžio 2 dieną Kauno apskrityje esančiuose judėjimo kontrolės patikros postuose pareigūnai sustabdė ir patikrino beveik 7,7 tūkst. transporto priemonių. Apgręžti 108 automobiliai. 

Pasirinktinai tikrinami ir asmenys, į kitas savivaldybes vykstantys autobusais, traukiniais.

Ribojimas netaikomas asmenims – vienos šeimos ar vieno namų ūkio nariams, vykstantiems į kitą nei savo gyvenamosios vietos savivaldybę, kurioje jie turi nekilnojamojo turto, priklausančio vienam iš šeimos ar namų ūkio narių nuosavybės teise.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ka cia reiskia?

ka cia reiskia? portretas
ta prasme namo grizti nebeleis, lieps apsigrezt?

diktatūra

diktatūra portretas
yra demokratiška.

a tai

a tai portretas
i kur ten juos,,greze,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių