Judrioje Savanorių prospekto sankryžoje sugedo šviesoforas: vairuotojai negali pasukti į kairę

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo informacija, jog Savanorių prospekto ir Utenos gatvės sankryžoje neveikia viena šviesoforo fazė. Dėl to vairuotojai priversti arba laukti eilėje, arba kirsti sankryžą, degant raudonam signalui.

Vairuotojai įspėjo, jo važiuojant Savanorių prospektu nuo centro gali tekti stoti į eilę, mat sankryžoje su Utenos gatve neveikia viena šviesoforo fazė. Būtent ji reguliuoja sukančių į kairę eismą.

„Dega raudona, o žalia sekcija niekaip neužsidega. Žalias šviesoforo signalas užsidega tik važiuojant tiesiai, o į kairę – ne. Vieni stovi laukia eilėje, kiti bando per raudoną laviruoti ir kaip nors pasukti. Kai Pilies žiedas remontuojamas, nemažai autobusų nukreipiami būtent per šią sankryžą, bet niekas negali normaliai pasukti“, – dėstė skaitytojas Gaudentas.

Vyras nurodė, kad apie šviesoforo gedimą pranešė bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ avarinei tarnybai, jos atstovai teigė, kad yra gedimas. Portalui kauno.diena.lt avarinės darbuotojai sakė, kad dėl lietaus buvo pažeista sistema, dabar šviesoforas tvarkomas vietoje ir artimiausiu metu vėl turėtų veikti.


Šiame straipsnyje: Savanorių prospektassankryžašviesoforasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladas-pensininkas .

Vladas-pensininkas . portretas
Sveiki visi. Pamenu anksčiau ,kai neveikė šviesoforas, sankryžose eismą reguliuodavo kelių milicininkas, o vėlesniais laikais - policininkas ir jokių bėdų dėl eismo saugumo. Tai kodėl dabar taip neįmanoma sureguliuoti eismo ar pinigų trūkumas?

Nissan

Nissan portretas
Nesugedo. Nuo šiol posūkio į kairę nebus. Galėsit važiuot tik tiesiai, t.y. kur nors pro Šiaurės prospektą ar per Kleboniškio tiltą. Pailsės truputį Žaliakalnis nuo jųs smarvės ir gelžgalių

Kaunietis

Kaunietis portretas
Dėkui tau, ne kažkokio protelio Kerai...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių