Pereiti į pagrindinį turinį

Jū­sų gy­vū­nas nu­si­pel­nė ko­ky­biš­kų ato­sto­gų

2015-12-23 13:50
DMN inf.
pet­ho­tel.lt nuotr.

Dau­ge­lis au­gi­nan­čių­jų gy­vū­nus su­si­du­ria su ne­leng­va pro­ble­ma – kur pa­lik­ti au­gin­ti­nį per il­gą­sias šven­tes ar ato­sto­gas. Vie­ni pra­šo pa­gal­bos kai­my­nų ar gi­mi­nai­čių, ki­ti ban­do vež­tis gy­vū­ną kar­tu. Ta­čiau ir vie­nu, ir ki­tu at­ve­ju su­si­du­ria su ne­pa­to­gu­mais ar ne­tin­ka­ma prie­žiū­ra. Atos­to­gos ar šven­tės at­ne­ša ne­ri­mą, o ne pla­nuo­tą poil­sį.

Tik pa­ban­džiu­sie­ji įver­ti­na ko­ky­biš­ką gy­vū­nų au­gin­ti­nių vieš­bu­čio pa­slau­gą, džiau­gia­si pa­to­gu­mu ir atei­ty­je mie­lai nau­do­ja­si siū­lo­ma pa­slau­ga.

„Pet ho­tel“ vieš­bu­tis gy­vū­nams įsi­kū­ręs pa­to­gio­je vie­to­je ša­lia Kau­no, Rin­gau­dų mies­te­ly­je. Vieš­bu­tį ga­li­ma pa­siek­ti vos per 10 mi­nu­čių, va­žiuo­jant nuo mies­to cent­ro.

Čia lau­kia­mi šu­nys, ka­tės ir smul­kūs gy­vū­nai (triu­šiai, paukš­čiai, šeš­kai, jū­rų kiau­ly­tės, žiur­kė­nai ir ki­ti). Šis vieš­bu­tis ati­tin­ka tarp­tau­ti­nius gy­vū­nų ge­ro­vės, hi­gie­nos bei sa­ni­ta­ri­jos rei­ka­la­vi­mus ir tu­ri LR Vals­ty­bi­nės mais­to ir ve­te­ri­na­ri­jos tar­ny­bos iš­duo­tą ati­tik­ties ser­ti­fi­ka­tą. Ja­me dir­ba pro­fe­sio­na­lūs ve­te­ri­na­ri­jos gy­dy­to­jai, ki­no­lo­gai-inst­ruk­to­riai, fe­li­no­lo­gai, šu­nų eto­lo­gai.

Atos­to­gau­jan­tys šei­mi­nin­kai ga­li ne­si­bai­min­ti dėl au­gin­ti­nio prie­žiū­ros. Gy­vū­nai ap­gy­ven­di­na­mi pa­to­giuo­se kam­ba­riuo­se su šil­do­mo­mis grin­di­mis, jie tu­ri ga­li­my­bę iš­bėg­ti į lau­ką. Au­gin­ti­niams ve­džio­ti ir il­ges­niems žai­di­mams įreng­ti spe­cia­lūs kie­me­liai, vi­sa te­ri­to­ri­ja ap­tver­ta ir ap­sau­go­ta. Ka­čių bei ki­tų smul­kių gy­vū­nų prie­žiū­ros kam­ba­rys taip pat spe­cia­liai įreng­tas.

Už pa­pil­do­mą mo­kes­tį gy­vū­nai ap­gy­ven­di­na­mi VIP apar­ta­men­tuo­se, kur šei­mi­nin­kai ga­li ste­bė­ti sa­vo au­gin­ti­nį nuo­to­li­niu bū­du – yra įreng­tos vaiz­do ste­bė­ji­mo ka­me­ros.

Gy­vū­no sa­vi­nin­ko pa­gei­da­vi­mu už pa­pil­do­mą mo­kes­tį ga­li­ma už­si­sa­ky­ti ki­tų rei­ka­lin­gų pa­slau­gų  – in­ter­je­rą pri­tai­ky­ti pa­gal gy­vū­no po­rei­kius, pa­rū­pin­ti ki­tų gy­vū­nų drau­gi­ją, pri­skir­ti in­di­vi­dua­lų gy­vū­nų pri­žiū­rė­to­ją-spe­cia­lis­tą in­ten­sy­viai šuns prie­žiū­rai ir užim­tu­mui, su­da­ry­ti mi­ty­bos ra­cio­ną esant me­džia­gų apy­kai­tos ar svo­rio pro­ble­moms, pa­si­nau­do­ti šu­nų eto­lo­go kon­sul­ta­ci­ja. Pa­gei­dau­jant vyks­ta dre­sū­ros už­siė­mi­mai pa­gal in­di­vi­dua­lią ar spe­cia­li­zuo­tą pro­gra­mą, vei­kia gy­vū­nų kir­pyk­la.

„Pet ho­tel“ siū­lo ir ga­nė­ti­nai nau­ją pa­slau­gą – die­nos sta­cio­na­rą, kur au­gin­ti­nį ga­li­ma pa­lik­ti ke­lioms va­lan­doms ar vi­sai die­nai.

Ne­tu­rin­tie­siems sa­vo trans­por­to yra tei­kia­ma gy­vū­nų per­ve­ži­mo pa­slau­ga – ga­li­ma gy­vū­ną sau­giai per­vež­ti iš na­mų į vieš­bu­tį ar­ba at­gal.

Mū­sų au­gin­ti­niai Ka­lė­das su­tiks „Pet ho­tel“, o ta­vo?

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų