Pereiti į pagrindinį turinį

Karmėlavoje iš lėktuvo išlaipintas įkaušęs keleivis

2009-03-02 16:20
Karmėlavoje iš lėktuvo išlaipintas įkaušęs keleivis
Karmėlavoje iš lėktuvo išlaipintas įkaušęs keleivis / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Kauno oro uoste iš lėktuvo išlaipintas triukšmavęs neblaivus keleivis.

Penktadienį vakare Kauno oro uoste budintys Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai gavo pranešimą iš aviacinio saugumo darbuotojų, kad kilti ir skristi į Dubliną pasiruošusiame orlaivyje nepasitenkinimą garsiai reiškia vienas keleivis.

Lėktuvo įgula pageidavo išlaipinti triukšmadarį. Įtarta, kad jis galėjo būti neblaivus.

Į orlaivį pakilę pasieniečiai triukšmavusį keleivį sulaikė ir pristatė į tarnybines patalpas. Paaiškėjo, kad triukšmadarys - 37 metų Kauno rajono gyventojas. Sulaikomas jis nesipriešino.

Keleiviui nustatytas 1,72 promilės girtumas. Jis perduotas Kauno rajono policijos pareigūnams, kurie spręs, kaip bausti viešąją tvarką pažeidusį kaunietį. 

Kauno oro uosto vadovas Arijandas Šliupas portalui apgailestavo, kad pasitaiko nekultūringų keleivių.

„Tai nebūna labai dažnai. Pamenu, praėjusią vasarą buvo vienas toks keleivis, dėl kurio elgesio kilimo-tūpimo take jau įsibėgėjęs lėktuvas turėjo sustoti. Oro uosto administracija tąkart iškvietė policiją, ir triukšmadarys niekur neišskrido“, - prisimena A.Šliupas.

Pasak jo, kai kurie keleiviai tiesiog nesupranta, kad vartodami per daug alkoholio trukdo ir kitiems keleiviams, ir orlaivio įgulai.

„Visais atvejais nemalonumų patiriame dėl išgėrusių vyrų. Moterų, trukdančių pakilti lėktuvui, kol kas nebuvo“, - pridūrė oro uosto vadovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų