Kaunas pildo galeriją po atviru dangumi: koks meninis akcentas galėtų atsirasti šioje sankryžoje?

  • Teksto dydis:

Miestas pildo savo galeriją po atviru dangumi  – Kauno akcentai keliasi į gatvių „žiedus“ – tuščias, neišvaizdžias erdves, kurios gali neatpažįstamai pasikeisti jas užpildžius menu.

„Laukiame idėjų įvairioms skulptūroms, meninėms instaliacijoms ar kitokioms kūrybinėms formoms, kurios papuoštų šiuos nekasdieniškus, tačiau visiems matomus plotus“, – rašoma Kauno savivaldybės feisbuko puslapyje.

Pasak atstovų, pirmas kandidatas – Chemijos g. ir Pramonės pr. žiedinė sankryža.

„Kažkada šalia veikė kino teatras „Dainava“ – dabar pro šią vietą keliaujame Ledo rūmuose įsikūrusio vakcinavimo centro link, o jau greitai važiuosime stebėti ledo ritulio varžybų ar dailiojo čiuožimo pasirodymų. Puiki erdvė naujam Kauno akcentui! Galbūt jau turite idėją, kokiam? Galvokite, siūlykite, o mes pasirūpinsime įgyvendinimu“, – žadama socialiniame tinkle.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas kutūros sostinė-su kaimo mentalitetu ir vagių sąžine

Kaunas kutūros sostinė-su kaimo mentalitetu ir vagių sąžine portretas
Galima daug balvonų pritatyti,visokių,visiems.Svarbu kad didingai stovėtų ir būtų kičiški kaip dabar įprasta.

Tarambolina

Tarambolina portretas
Kelias ,vedantis prie Kauno Marių -Ten matyčiau tokį vaizdelį- žuvys ,gyvenančios Kauno mariose, o gaLnetgi ten gyvenančios SIRENOS vilioklės , jų tinklai. ,Marių bangelės , bangos - ,,plaukiančios ,kaip mūsų dienos , kaip mes , kaip mašinos šiuo keliu''...galima sukurti tą bangavimą ir žuvų iškilimą virš jų ir panirimą...

Laukiam rinkimų!

Laukiam rinkimų! portretas
Dainavos parke, prie autobusų stotelės, nuo taryb. laikų buvo puikūs gėlynai, harmoningai suderintos spalvos, patys augalai, gražiai matėsi parko vaizdai į vakarus. Šitie „vieningieji“ supylė aukštą kalvą, pažeme pasodino kažkokių augalėlių, ir viskas. Geriau nepasiseka nieko padaryti. Surūdijęs metalas ir betonas, tik tiek.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių