Kaune – kariuomenės pratybos, gali būti girdimi sprogimai

  • Teksto dydis:

Kaune nuo pirmadienio penkias dienas vyks kariuomenės pratybos.

Kaip pranešė Kauno savivaldybė, iki kovo 1 dienos Pulkininko Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono ir Kunigaikščio Vaidoto pėstininkų bataliono kariai dalyvaus vertinamosiose lauko taktikos pratybose civilinėje aplinkoje.

Pratybų vietos numatytos Šančių, Kalniečių, Petrašiūnų, Aleksoto, Dainavos, Panemunės ir Gričiupio teritorijose. Jose dalyvaus apie 250 karių su ginklais, bus naudojama pirotechnika ir imitacijos priemonės.

Pabrėžiama, kad pratybų metu, Europos prospekto teritorijoje, taip pat bus vykdomi sprogdinimo darbai su imitaciniais sprogmenimis. Aleksoto ir aplinkinių rajonų gyventojai gali girdėti sprogimų garsus.

Karių judėjimas numatytas tiek tamsiuoju, tiek šviesiuoju paros metu. Lietuvos kariuomenė užtikrina, kad pratybų rajone bus laikomasi gamtos apsaugos taisyklių, transporto priemonės judės tik keliais. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nelaimingiems dėl pratybų.

Nelaimingiems dėl pratybų. portretas
Kam nepatinka pratybos, tai varykit į Kretą ,o kas myli luką ar putę , skubėkit pas juos atia.

Anonimas

Anonimas portretas
Tik sėkmės

Anonimas

Anonimas portretas
ŠAUNUOLIAI. Ruoškites ginti šalies [ NATO ] teritorija. Dar vis yra naudingu idiotu,kurie suokia agal rašistu dudele skleisdamisavo"abejone 'kad rusai puola... LYG TIE IŠGAMOS NEPUOLA ? Rusai puola ir ginklu,ir internetu, ir nuodydami,žudydami kalejimuose,savo šaly, užsienyje, propaganda, melu, šantažu....Todel,jog "rusai nepuola" ar ironija jog "rusai puola" yra pati didžiausia melagienabei ja galiskleisti tik didžiausias išdavikas, parsidavelis arba bukas ir bukesnis....
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių